- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Няма нужда да го изкореняваш.
Намери си баланса.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
тя щрудела не ме харесва, а само зодията ми, значи лъже.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
щруди, само да вметна, че герданчето с шишенцето с глухарчета си го нося постоянно и само се карам на хората като ме гушкат да внимават да не го счупят![]()
по мои скромни наблюдения рядко се понасям с други деви, иначе водолеите и везните ми се струват най-уравновесени, имала съм връзка с близнаци и риби и бяха все едно двама души в един, ама.. не знам
йей, радвам се ^_
Иначе и аз не обичам деви. Случвало се е с някой да не се разбираме, или просто да ме дразни неистово много и след време да разбера, че е дева хаха..
За другото.. телците са са боговете на уравновесеното и спокойното..
Везните търсят хармония и баланс, но не значи че са винаги такива.
Водолейте пък както превключват от настроение на настроение..
За близнаците съм съгласна, за рибите също..
4XCOKИ
Познайте ми зодията
ирл преди няколко дена ме питаха, явно изглеждах интересен човек, като казах следваше едно мълчане и предположих че ме е сметнала за близнаци и тя потвърди
дерфор тия стереотипчета си ги наврете в гъза
Аз съм дева. Нямам наблюдения към момиче с моята зодия, но за момчетата смея да кажа, че са готини като цяло. Иначе като че ли имам слабост към Рак, Скорпион и Стрелец.. Не се сещам за човек с такава зодия, който да не ми е допаднал. От друга страна съм чела, че двойните зодии (Риби, Близнаци, Везни) са кофти, наистина с две лица, а и донякъде съм се убедила в това, въпреки че винаги има и изключения. А и лъвове не харесвам.. все на тяхното трябва да е...
4XCOKИ
4XCOKИ
ооо не, раците хич не са критикари понеже, айде :Д най- жлъчния сарказъм все от съзодиийници съм го чувала, както и скорпиони (та в тази връзка, Дрейд, сигурно не се разбирате просто защото сте братя, имате си търкания, нормално)
Девите, но само мъжките!, ме радват с това колко са безцеремонни, изключителни джентълмени са и не обичат да се циганят и да правят просташки изпълнения. Женскитеее са едни мрънкалааааа |( Една от малкото зодии, при които има такава съществена разлика м/у половете.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Рак с асцендент Лъв? Някой? Мнение?![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Щруд, половинката каква зодия е?
4XCOKИ
Астрологията е булшит
булшитът е астрология