- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Малка вметка - преди малко му видяхме и асцендента - рак е.
Изненадах се, че моя е близнаци, досега не бях поглеждала и е доста интересно съвпадение. :Д
Тази инициативност на скорпиона защо ли някак не съм я забелязала...
едит: Това, което е казала Ина за козирога, е точното определение за мен! ;Д
Последно редактирано от Lilanda : 12-13-2015 на 17:36
Последно редактирано от therichbitch : 12-13-2015 на 18:46
скорпион асцендент рак
Личен хороскоп за 7.11.19.. в 19:50
Слънце Слънце 15 Скорпион 04' Слънце в Скорпион
Луна Луна 22 Рак 03' Луна в Рак
Меркурий Меркурий 25 Скорпион 00' Меркурий в Скорпион
Венера Венера 16 Скорпион 36' Венера в Скорпион
Марс Марс 12 Близнаци 13' r Марс в Близнаци
Юпитер Юпитер 12 Лъв 47' Юпитер в Лъв
Сатурн Сатурн 20 Козирог 22' Сатурн в Козирог
Уран Уран 6 Козирог 48' Уран в Козирог
Нептун Нептун 12 Козирог 21' Нептун в Козирог
Плутон Плутон 17 Скорпион 36' Плутон в Скорпион
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не съм писала в тази тема
Струва ли си да я чета?
natal chart като напишеш, 1ят резултат
Оказва се, че венерата в дева не значело, че си падам по деви. A звучеше логично.
Venus in Virgo is attracted to nondescript people who have largely gone unnoticed. Show-offs and know-it-alls turn them off.
They aim to please.
50 shades of fucked up
ewok, 50+ страници надали си струва ;d
Последно редактирано от therichbitch : 12-13-2015 на 18:44
защо ти е да спасяваш света?
ако променя света по мой вкус ще е по-добър вариант
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да изчезне най- добре
Какво спасяване на света, той върху личностното си развитие отказва да работи, ти за спасяване на света ми говориш. :Д
Като се прибера в нас ще си видя и аз за пореден път наталната карта, а може и неговата да поразгледам.
В интерес на истината по принцип не вярвам, че зодията, асцендента и тнт влияят кой знае колко на характера ти, но откривам и доста сходства и ми е изключително интересно, та нищо чудно и аз да се запаля по-сериозно. :Д
За да ъпна темата, поствам нещо, което почти напълно ме описва. Изключение са 1-2 изречения, които ако искате мога да отбележа. :Д
You can be quite expressive and animated in your speech. You have an outstanding memory and tend to pick up a lot of information from your environment. You love to chat and to exchange ideas. Even if you are shy, once you're friends, you love to talk about pretty much anything under the sun, and you enjoy sharing stories from your past! For the most part, you are focused on day-to-day activities in your communications rather than on grander philosophies. You are naturally curious and interested, and others find you very easy to talk to. You are accommodating and curious, but you are not as well equipped to handle heavy emotional demands. You thrive on change and variety. You might be a little addicted to gossip! More probably, however, you are simply very curious about others. There is a twinkle in your eyes, and you are never short on humor. You are playful and versatile--you make a fun companion and an interesting friend. You listen! Yes, you do talk and occasionally interrupt in your excitement, but you are a curious person who does want to hear what others have to say, and that is a real pleasure. In fact, you are more able than most people to get others talking, simply because you are very receptive and sympathetic. You pick up others' feelings and body language readily.
Когато астрологията се превърне в себеотносна наука и панаир на суетата... smh
Един малък Hint, личните планети са единствено Слънце, Луна, Меркурий, Марс, Венера. Толкоз.
От Юпитер нататък няма особено значение в кой знак са ви, това са бавнодвижещи се планети и всичките ви набори имат същата планета в същия знак. Т.е. изречението "Имам Сатурн в Козирог" не носи никакъв смисъл (и информация).
Ще носи повече смисъл ако се спомене в кой дом е и какви аспекти прави (тригонира слънцето, квадратира венера, съвпад с луна и т.н.). Има доста инфо в интернет, за да не превръщам това в астро-курс.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
риби с телец
ако има желаещ (jghgh) имам и карта за разчитане
Опс, не съм видяла, че си питала.
Близнакорак е изключително рядка, направо уникална тройна зодия. Съществува благодарение на неточните хороскопи, някои твърдят, че Близнаците са до 22.06, други - до 23ти. Това води до образуването на зодиакален знак, наречен Близнакорак (21-23.06)
Тей де, в акта за раждане пише Рак, но по много показатели съм коренно различна от другите черупки, хващам си някои сходни черти с Близначетата. Абе, биполярно разтройство.![]()
ахаахахах
в0в
не разбирате и грам от астро-, но и нямате желание да се научите..
ок.
естествено, че ще се големея. защото гледам да допринасям с нещо за дискусиите, не само да си копирам в кой знак ми е определена планета, сякаш някой го интересува.
пльок, нещо което може да е интересно за всички
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride