- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
А, бе, майна.. тва са глупости..
Аз съм везни, но много рядко ми се случва да се колебая или други глупости. Зодията е прекрасна и има много предимства, както и всяка друга зодия. Едни от най-красивите хора са везни. Едни от най-привлектаелните мъже и жени са везните...
А близнаците, скорпионите, телците, везните и стрелците (ехее) са едни от най-приятните хора. Едни от най-добрите ми приятели.![]()
Аз съм телец,но любимата ми зодия е Лъв.![]()
To infinity and beyond.
...aко се влюбя...това ще е в ДЕВА...(поне до сега е било така)....ахах сега пак с дева...
а за приятели :козирог,водолей
аз съм: близнаци
Близнаци е най-хубавата зодия![]()
![]()
Scorpions forever!
Аз съм скорпион и според мен това е и една от най-яките зодии. Вярно, че съм пристрастнаама все пак най-си ме кефи. Приятеля ми е овен и на моменти сме като огън и лед. То не е било бой то не е било и страст. И двамата сме адски инати и като се запънем можем с дни да си спорим накрая миличкия винаги отстъпва
Иначе това дето казват, че за скорпиона по-добра зодия от рибите нямало... изобщо не е вярно.
Ехеее стрелците къде останаххте бе??!![]()
Според мен стрелеца е най-яката зодия.Големи сме веселяци,късметлии и сме много откровени.К'во по-хубаво от това?![]()
Не зодията определя външноста ти![]()
девата и стрелеца са мн яки характери...и рибите ама в някои отношения мн ме дразнят...
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Аз съм Лъв и най - много харесвам Овени![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
естествено че Скорпиона е най-яката зодия ... просто никоя друга не може да се сравнява с нея! Толкова потайна и също така толкова възбуждаща ... изключително различна ... безкрайно сексапилна ... абе Скорпиона е най-сексуалната зодия .. тя събира всички качества от всичките зодии ... Невероятно, но факт!![]()
![]()
![]()
Мм вярвам в зодии,но не и в зодиаци!
Тоест по зодията действително може да разбереш доста за характера.
Близнаци съми се уважавам ,за което
![]()
Иначе най много се разбирам с:Скорпион,Близнаци(ама караници има)
Деви,Овни,Стрелци ии Лъвове
Най не се разбирам с:Телци,Риби,Козирози/но има и изключения/
и ако човека вс тебе не е тая зодия ще го режеш?
![]()
най- много мразя мъж деваа ... това е съществото което може да ме изкара извън нерви .... но пък като се замисля до сега винаги съм била влюбена в деви ..само един единствен път съм била влюбена в козирог ... иии повече се разбирахме като се замисля ..
![]()
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
Амии аз съм водолейче и подкрепям зодията си, но иначе също много ми харесват лъвчетата и скорпионите :P
моята. скорпион![]()
За мен най-привлекателните мъже са- козирозите,лъвовете и скорпионите! Аз съм козирог.А до колкото това,че партньори от 1 зодия не се разбират- не е вярно ! Имах приятел козирог и ходих с него година и половина и може да се каже,че се разбирахме идеално.![]()
Ami ne sum mnogo opitna v lubovta no v momenta sum s edno ocharovatelno Skorpionche do sebe si i mnogo se razbirame...Inache az sym Ribi
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Съгласна съм само дето Лъвове мразяПървоначално написано от chaos_
... а по-противна зодия от Риби едва ли има...
![]()
![]()
Аа и с Телци се разбирам
За стрелците не знам..нямала съм много контакти
другото е така
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Близнаци съм.... ама съм некаф сбъркан близнак..Не се разбирам с везни и водолей както е редно..Виж със скорпион се имам доста...Не мога да търпя телец..виж акое женско по-ще се разбера с него...Задушават ме... С моята зодия за приятели ставаме ама за нещо повече не ... с комбинация от същото като мен си патих вече 2 пъти..Хич не ми е харно..С риби съм била..много кръсноречиви и лаконични същества... Нещо не.... Лъвовете са ме задушавали...Овен ми допада по характер страшно много... Водолей.. Цялата рода са таквоз чудо.... С такова чудо и ми изневериха... мнението ми не е цветущо...Дева.. мъжете са ужасни женските още повече!!! Везните както казах ме дразнят адски много!Раците много чувствителни ми го дават-не са мой тип, аз съм по-хладна някакси (нали съм въздухарка) ..Козирог..Виж, е с такова чудо до сутринта може да се заяждам!!ми тфа е !
Ммм рак съм и за мене най-привлекателни са рибитеза приятели всички рогати
![]()
Always wanna play but never wanna loose