- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
ама ме бОли за твоето мнение, и преди са ми правили забележки, не само ти, но няма да си променям стила на писане, харесвам да използвам чужди изрази, харесвам много английския език и не ме интересува.
и аз мога да те помоля да спреш да пишеш като шизофреник, но би ли го направил?не.
тогава не ми казвай да да спирам и аз.
пп. Този разговор е потвърждение на това: "Форумът като цяло е насилническо място."; Няма особен смисъл да си мил или възпитан тук, защото отсреща никога отношението не е реципрочно;
Можем ли да се върнем на темата по някакъв начин, пък било то и колко мразите раците.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не съм почувствала, че искам да се обясня. Нито си измивам ръцете. Просто не намирам логиката защо ти искаш от мен да се цензурирам, а ти самата си с грубо и неприятно поведение също, в тази тема не, но в други да.
Не оправдавам моето или чуждото поведение с общия тон, просто намирам за странно да се каже - ти си груба, ти се изживяваш като Х!, след като и ти си имаш своя "типаж" - нарочно или без да искаш, просто така не е честно.
Тази тема тръгна в грешната посока...
Затова нека я затрием безвъзвратно като...
преброим Раците във форума! (:
Вярвам, че сме много, което е предпоставка да организираме бунт, да превземем туй място, наречено форум, и да подчиним всички останали потребители, с техните кофти зодии. ]:->
Та, аз съм Рак № 1.
еспада, да, не харесвам негативните оценки, но се съгласявам с тях. не съм приятна. ок. нямам приятно форумно поведение.
в контекста на целия форум обаче, да ми се прави забележка е леко смехотворно.
не може ти да си си груб, надменен, обиждащ, но да обвиняваш че някой друг също е такъв и да го молиш да спре. в това няма логика.
и смея да твърдя, че се отнася за мнозинството от пишещите.
по темата - хем обективен, хем мил, без захаросани описания.
https://www.youtube.com/watch?v=cM3XZLuaXrI
хрупане на черупки, музика за ушите ми
Риби, макар да не харесвам да ям или да се навъртам около тях. Защо питаш ?
бутате се и наводнявате темите бе, глупаци такива, ай направете си ваши теми в кофата и се разкарайте
особено хомосексуалните
На мен лично най-привлекателната зодия ми се струва зодия Стрелец. Забелязала съм, че хора с луна в Стрелец са ми изключително интересни.
Везните са наистина магнетична зодия.
Близнаците ми се струват очарователни.
А определо най-екстравагантната зодия е зодия Водолей.
Намирам чар в мистериозния Скорпион, макар да не ми е от любимите зодии...