- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
//Само минавам
Овни - не. Не, не, нито на мен ми се яде бой, нито на тях.
Телци - не, и аз съм психопат, да не ставаме двама.
Близнаци - ъъ, enough нерешителност
Рак - <3 - цялата емоция/драма на света, само да не се обсебваме, иначе ок
Лъв - не и нз дали с човек с това, дето е написано за лъвовете, бихме имали някакви допирни точки
Дева - не знам. Май съм срещала готини девчовци, но не помня много
Везни - йей, готини
Скорпион - да, ама зависи какъв.
Стрелец - ..... като близнаците, - не ми е да такава несезиозност
Козирог - пичуе, сериозни
Водолей - нз/не
Риби - може би
//как бие на очи с кои две последно съм си имала "неприятности", ахахах
Последно редактирано от NomNomNom : 01-04-2016 на 21:00
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Какъв е бил тоз странен козирог? Да не е бил декемврийски ;ддд
Деазнам аз искам секс постоянно и винаги се старая мадамата срещу мен (ако я обичам) да е удоволетворена на максимум!Сякаш на мен не ми е кеф, ако тя не се гърчи ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Щото разликата от декемврийски до януарси е огромна.
Декемврийските са мързеливи, мрънкащи, лоши любовници, изневеряват и лъжат, лоши, злобни и отмъстителни са. Те са злите.
Януарсите са работливи, не мрънкат, добри любовници, не изневеряват не лъжат, но са склонни да преувеличават, не са злобни, доста добри.. като цяло това е разликата.
Една от бившите ми е декемврийски и е пълен изрод.
Две добри приятелки са януарски и са точни.
Леля ми е декемврийски и тя не се търпи.
Най-добрият ми приятел е януарси тотален пич.
Приятелката му е декемврийски, тотален олигофрен.
Аз съм януарски, невероятен съм.
И така..![]()
Dr. Gregory House
За раците като представител имам същите наблюдения върху себе си. Иначе като чета из сайтпве винаги пише колко сме срамежливи и избягваме изявите. Аз съм точно обратното, доста нахална когато се налага, за да постигна целта си, действително се срамувам понякога да кажа или направя нещо, но в мнооого редки случаи, и ако кажа на някой "срам ме е", избухва в смях, щото ме познава и знае колко съм "отворена и нахална". Колкото до изявите, обичам да съм център на внимание и ми харесва да се изявявам в различни области.
За скорпитата не очаквах, че са толкова хронично обсебващи, че чак да няма отърване... Ще го имам предвид занапред.
Много ме изкефи краткото разборче за всяка зодия, това за Телвца психопат направо ме разби, колко познато...Може и аз да споделя нещо в сходен формат по някое време.
![]()
Понеже ми се пише, ще драсна нещо и за зодиите, за които не съм казала нищо.
Овни - в момента се сещам само за един представител на тази зодия и то не го познавам чак толкова добре, но бих казала, че се неточни. И в смисъл на закъсняващи, и в смисъл на некоректни. Опитвам се да се сетя за нещо положително, различно от чувството за хумор, което по-скоро беше наследил от баща си, но не мога, затова ще го оставя така.
Телци - затворени в себе си. Прекалено затворени в себе си. Сами да ти покажат, че имат някакви чувства, просто няма как да се случи. В същото време обичат рутината. Промените са им чужди. Купонджии са, стига това да влиза в рутината.Много отдадени. В същото време приключите ли отношения, това е. Но на тях не им трябва много време за обмисляне като раците, точно обратното, трябва им сериозен повод и ще го направят на минутата. Приключиш ли връзка с телец, било то в добри отношения, не очаквай, че той ще те потърси повече. Ако ти го направиш, може и да благоволи да ти отговори, но не очаквай кой знае какво от това. ;д Изключииииително инати. Рогата зодия са все пак, няма как. Ако нещо е тяхно, си е тяхно и точка. Не ревнуват, не вдигат скандали, просто знаят как да си 'запазят територията'. Много още мога да кажа, но ще спра дотук. ;д
Лъв - женкари. Доста склонни към изневяра, била съм свидетел на не един случай. Огромно самочувствие, много рядко с покритие. В същото време големи ласкатели.
Везни - трудно ми е да кажа каквото и да е. Познавам само едно момиче, което е везна /или и да познавам някой друг везни, не се сещам в момента/, и с нея не се харесваме особено, затова ще си спестя коментар.
Козирог - ух...В момента съм в такъв период, че бих казала толкова много неща за козирога, съдейки по себе си и нито едно от тях хубави. С козирози съм имала всякакви отношения - приятелски, несподелена любов, споделена любов, колегиални и просто флирт. Съдейки по изброените, а не по себе си, бих казала, че козирога е трудна за разгадаване зодия. Трудно допускаме хора до себе си. Отдадени и на връзка, и на приятелство сме, но когато някой поиска да ни даде същото, нещата стоят по друг начин. Затова и отношенията ни с близнаци са изключииииително трудни. Не знам как вече над 2 години най-близкият ми човек е близнак, а в същото време отскоро съм в много близки отношения и с друг близнак.Така де, продължавам. Допуснем ли някой до себе си, няма отърване. Малко сме като скорпионите в това отношение, с разликата че знаем кога да спрем. Едва ли има нужда да казвам, че сме инати. Наумим ли си нещо, ако ще и 20 човека да ни кажат "не го прави", ще го направим. Пък било то и след като уж сме ги послушали. При любовта всичко казано до момента е наопаки. Лесно се влюбваме, лесно допускаме човек до себе си, отново отдадени, но искащи същото от партньора, което съдейки по лесното влюбване, често е прекалено много. И отново точно поради лесното влюбване, бързо намираме недостатъците на отсрещния, което значи и лесно отказване. Съдейки по себе си бих казала, че в любовен план сме нерешителни като близнаците, но с този асцендент близнак не мисля, че това ми качество идва от зодията. ;д Отново мога да кажа още доста, но предпочитам да спра дотук.
Водолей - по добре да нямаш такова чудо в къщата. Единственото по-голямо мрънкало от водолея е девата. За сметка на това пък са много отдадени. Семейството за тях е най-важното, после идва работата и после всичко останало. Да, работохолици са, обичат да работят, но обичат и да си помрънкват колко много работят. Просто ги гложди, ако работата им остане незабелязана. Понякога са много несправедливи. Друго мнение освен тяхното няма, но това не е изразено с твърдоглавост като при повечето, а с тръшкане, мрънкане и цупене. От което пък стигаме до извода, че са по-големи сръдльовци и от стрелците.Все пак каквото и да стане, си остава между вас /не, не цитирам Галин
/. Изключителни хора са, стига да знаеш как да избегнеш сърденето. Което е мнооооого трудно начинание. Завършвам с това, че обичат да са душата на компанията. /което между другото мога да кажа и за стрелците/
Риби - големи са сладурковци. Нямала съм честта да имам близки отношения с тях, но мога да кажа, че са много сърцати. В същото време срамежливи и свити. Не мога да кажа лошо за тях, но не мога да кажа и много.
Последно редактирано от Lilanda : 01-05-2016 на 10:52
И аз просто обожаааавам, когато попадна в центъра на събитията на дадено събитие, хора или пък на даден човек. Стига само тоя център на събитията и вниманието да не вземе да премине в твърде личностен разпит(особено пък кръстоан)...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Да, и аз съм го забелязала това във вас. Можете да говорите с часове, да сте център на внимание и така нататък, но когато се опре до нещо лично или се сменя темата, или се отговаря кратко и често не особено ясно.
Това е,защото често подобни неща споделяме само пред много избрани хора и то само ако сме на етап,в който мислим,че можем да си го позволии и де се доверим все пак...Аз лично преди около десетина години влязох бавно и постепенно в този период с една форумка Близнаци дето отдааавна вече не пише тук,смених известно количество хора като съм достигал до две и в един наистина кратък период от време три и вече имам усещането,че съм на път да изляза от този период,защото наистина май няма смисъл. А такъв човек в живота си май точно сега вече нямам...
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Хайде и то мен големия списък на база познати:
Овен - имаме едно взаимно уважение помежду си, а ако сме близки се разбираме без думи. Умни са, но не им се учи особено, предпочитат да са навън. От познатите ми най - много фотографи има в тази зодия.
Телците са ми на двата полюса - или страшно скромни или страшно високомерни. Със скромните мога да намеря общ език, разбрани хора са, семейно настроени. Много им се отдава да се занимават с изкуство. На хартия не трябва да имам съвместимост с телци. В реалност е супер хармония и любов.
Рак - оф, с някои се разбирам, но други са задници с главно З. Лошото е, че повечето са супер демотивирани и се носят по течението, мразят да се борят.
Лъв - мързеливци, но амбицирани да постигнат много и да мързелуват след това като успели/известни хора. Винаги искат да имат всичко, но са супер гордите и искат да си го постигнат сами. Котките са винаги след тях. Има една категория лъвове, за която никой не говори и това са срамежливите такива, но дори и те я имат дебилната фаза да се държат като пълни задници и колкото и спокойни да са били ако ги ядосаш ще те направят да не си знаеш и името.
Козирог - от всички, които познавам това е най - егоистичната зодия. Отделно най - много изневеряващи от познатите ми са били козирози и са раждали бисерите 'ама аз ги обичам и двамата ;(((' сърдят се за най - малкото нещо, винаги те трябва да са в центъра на вниманието. Изобщо като чуя, че някой е козирог и ми се вкаменява сърцето.
Бил съм писал романи тук,пък веднъж като реша да напиша нещо накратко и сбито без да променям фокуса на темата...бивам неразбран... Е...нямате угодия просто в тоя форум....
Както обичат да казват разни хора...НВМ![]()
Аз препрочетох и те разбрах.
Всеки има подобни периоди, някои дори влязат ли в такъв период веднъж, няма излизане. Това не е до зодия толкова, колкото до фразичката 'писна ми от всичко'. Успех с излизането, предполагам ти е важна крачка това. ;д
ПС: Май сега аз те замествам по дългото писане хаха.![]()
Щом ми казваш успех с излизането значи не си ме разбрала особено...
Изляза ли напълно от този около десет годишен период това означава само и едниствено едно нещо.
А именно...никакви специални хора,никакво пълно доверие пред никого,заключен вътрешен свят за всички...![]()
Мислех, че си го обърнал в любовен план с това 'като съм достигал до две и в един наистина кратък период от време три'. По принцип не е лошо да нямаш 'специални хора', лошо е да нямаш никакви хора. Едно човече ми беше казало преди време нещо много вярно - не ти ли е добре сам със себе си /в чисто емоционален план/, няма как да ти е добре и с много близки покрай теб. Щом смяташ, че около теб няма хора, на които да се довериш напълно, било то за рутинните неща или за нещо по-дълбоко, то недей да се правиш, че има такива хора. Да, трудно е, да, болезнено е, но като свикнеш е в пъти по-лесно. Иначе се въртиш в един омагьосан кръг приятелство-предателство, от който няма излизане. Разбира се, говорим не за изолиране от хората в социален план, а в емоционален. Ако успееш да застанеш точно на тънката граница на таене на емоции придружено с приятна компания, чудесно. Стига това таене да не се превърне в 'маската на щастието'. Имам предвид стига да не показваш пред всички колко окей си, а прибирайки се и оставайки сам да те обзема вълна от негативни емоции. По този начин залъгваш само себе си.
Последно редактирано от Lilanda : 01-05-2016 на 13:08
up на темата..
според вас коя зодия най-добре се разбира с децата? или по-точно казано, има особен афинитет към тях?
забелязвам, че много детски учителки (но и гимназиални), са зодия стрелец, и са доста вдъхновяващи хора. някак си, владеят педагогиката, но с една особена емоционалност и пламенност - огнен знак, все пак; успяват да заразят децата по високите знания, но без да се "вдаскаляват", знаят как да влязат в тона на децата, но и да ги научат на мъдрост. в това отношение обожавам и стрелец, и лъв. лъв е най-добрата, най-любимата ми учителка по литература. <3
а преди малко, докато проверявах фейсбука на един бивш колега - бтв голям ексцентрик, виждам че има много снимки с новородената си дъщеричка и толкова ми се напълни сърцето...не всички бащи обичат толкова много децата си. съжалявам, че звучи скандално, но това е факт. той е риби.
разбира се, че не е въпрос само до слънчева зодия, ама е умилително като видиш сантиментален мъж. в това отношение, смятам че рак и риби могат да са страхотни бащи - хем опора, хем доста емоционални и добри с децата. :3
което може да ни наведе на нова тема, каква зодия са бащите ви и "доволни" ли сте от тях. в какво се е изразявала бащината им любов към вас и какъв е бил стилът им?
започвам аз..
татко е водолей, несъвместима с моята зодия, с него се разбирам повече от майка ми, но той е много странен човек и някак типично по водолейски е непредсказуем, може да е студен, неприятен и отдалечен, друг път да проявява загриженост, но винаги е неочаквано. прави винаги практични подаръци, по които е мислено, с грижа, ама интелектуална грижа, не водна грижа, ако ме разбирате. и отново, винаги е неочаквано, но стоплящо сърцето. за толкова години ми е все още трудно да го разбирам. но виждам че държи на приятелството и неговата подкрепа, когато я има, е такава - като приятел, който иска да помогне, да е в услуга, и да се грижи. обаче без прилепчиви ситуации, много емоции и т.н. -> въздушните зодии рядко се кефят на такива неща, непонятни са им. разум, интелект > all
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Според мен ние :P, а и като цяло водните. Смятам, че притежават качества, който да допринесат за достатъчно педагогично поведение спрямо тепърва развиващи се индивиди. Достатъчно наблюдателни и интуитивни, за да видят например раздразнението на малко дете, което невинаги би се забелязало поради нерационалните в повечето случаи причини.
Но от друга страна може да залитнат в твърде меко отношение и глезене, да се измести балансът м/у дисциплина и угаждане.
^ баща стрелец - не си говорим не, защото сме в лоши отношения, точно обратното е. Но просто нямаме какво да си кажем, майка ми му предава всичко. А и да не му предава, винаги е малко окуърд като си говорим, защото каквото и да му разкажа, знам, че много го е грижа за мен и много се притеснява за мен, знам, че на мен ще ми каже само "пази се", и после ще тормози майка ми да ме проверява :д
Веднъж ми каза, че ме обича, не го бях чувала вкъщи от никого ( мъртво пиян в чехия , след като го съкратили там).
Нищо не споделя за себе си, няма приятели, казва "който не ме харесва, няма вкус" , страхотно чувство за хумор, черно, самоирония и сарказъм.
Просто взаимоотношенията ни нямат някакъв видим вид тип комуникация, съответно пък сме такава добра комбина срещу майка ми :Д
Но е факт, че винаги съм се чувствала като принцеса единствена и прекрасна вкъщи, въпреки боя и тормоза като бях малка, и тн :Д този тип любов, безусловна но безизразна.
---
Което май обяснява защо винаги се забърквам в някакви болезнено невъзможни отношения, и емоционалните ми нужди за създаване на физическа близост са тотално nosense.
Последно редактирано от NomNomNom : 01-10-2016 на 09:14
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...