.
Отговор в тема
Страница 96 от 105 ПървиПърви ... 46869293949596979899100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 2622
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    той ако знае кво долнопробно курве си въобще няма да ти звънне повече

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    <3
    С риск да прозвуча надуто, за което в крайна сметка грам не ми пука, но сигурно ти е доста неприятно, че долнопробно курве от моя ранг никога няма да ти върже. И не, не говоря за себе си конкретно, а за всички качествени и свестни девойки, сред които нареждам и себе си, разбира се.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    С риск да прозвуча надуто, за което в крайна сметка грам не ми пука, но сигурно ти е доста неприятно, че долнопробно курве от моя ранг никога няма да ти върже.
    Няма да ви преча на флиртуването, ама как надуто се връзва с курве ?

П.П.
    Мразя да работя, но многооо бих обичал децата си/ни/ви.

Първо, относно учителите - любимата ми учителка, която преподава по български език и литература, е зодия рак. Много спокойна и грижовна учителка. Преподава едновременно спокойно и ентусиазирано.
    Попаднах на две прекрасни учителки зодия дева. Взискателни, усърдни и приемащи работата си за призвание.
    За втория въпрос - баща ми е зодия водолей с асцендент скорпион. Разбираме се и имаме много сходства в характера, понеже при мен водолеят е един от водещети зодиакални знаци. Водолеят е по-емоционален, отколкото изглежда. Просто не разкрива чувствата си на всеки и доста често създава грешно впечатление. Баща ми не приема да бъде командвам и манипулиран. Не се изявява отлично и като лидер. По-скоро действа по свой начин, има собствен подход. Приема всяко нещо за предизвикателство. Разсъждава по-скоро логично, а не емоционално. И е винаги директен.

Мега фен Аватара на tori
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...de&oe=57469E2C
    Поздрав за всички мъжки козирози, които обичат женски овни. :ддддд

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    от моя ранг никога няма да ти върже. И не, не говоря за себе си конкретно, а за всички качествени и свестни девойки
    https://www.youtube.com/watch?v=BcY_IvkPhN4&t=1m09s

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...de&oe=57469E2C
    Поздрав за всички мъжки козирози, които обичат женски овни. :ддддд
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Момиче като мен,няма работа със теб.
    Да мерси за поканата,но деня ми е зает.
    Не мога като тях,да бъда само трофей.
    Знам,че искаш да си с мене от първото ми Здравей.
    Момиче като мен,пали като реотан.
    Много няма да те бави,удря ток и си до там...

https://www.youtube.com/watch?v=VyWKlzLvFGw

Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ахаххаха, лололо
    Та, по темата за бащите не толкова за зодиите да си кажа и аз. Татенцето е водолей. Те са ми слабост. Като баща никога не е бил обсебващ и строг - дори обратното. Внимателен, грижовен, но някак отвеян и в свой собствен свят. Винаги съм си мислила, че приличам на него, но уви, наскоро осъзнах, че съм по-....ммм, студена/прагматична и бедна откъм емоции и сензитивност като майка ми. Би бил идеален баща за по-арт деца :д

Супер фен Аватара на skate
    и майка ми и баща ми са раци,но са коренно различни като характери.Баща ми го виждам само 1-2 пъти в годината и то само защото майка му и баща му искат да се видят с мен.Той си има друго семейство и като цяло се занимава само с тях,но ме е яд,че и с тях се държи зле.Майка ми пък от другата страна е вечната паника и тревога,макар и вече да не съм й под крилото,ама е по-добре ,отколкото пълната пълната незаинтересованост i guess.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Майка ми пък от другата страна е вечната паника и тревога,макар и вече да не съм й под крилото,
    Това е типично за всяка майка. :Д Just sayin'.

Аз утре ще напиша по темата, сега си лягам!

По-лошо от женски близнак и женски (Най-вече декемврийски) козирог нема.

особено женските козирози са толкова тъпи и противни същества, лъжещи, мажещи изневеряващи гнусни парцали, че не бих си го избърсал от такава дори
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    По-лошо от женски близнак и женски (Най-вече декемврийски) козирог нема.

особено женските козирози са толкова тъпи и противни същества, лъжещи, мажещи изневеряващи гнусни парцали, че не бих си го избърсал от такава дори
    Между другото това го пишеш за втори или трети път в темата.

Дали сега го написа нарочно след поста на Лина или е просто случаенос....?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Един от най-грижовните, лоялни, честни, интелигентни, работливи, справедливи хора, които познавам, е декемврийски козирог.
    Стига вече, тук си говорим несериозно за зодии :д Не се надъхвай чак толкоз, че тогава трябва да говорим и за останалите елементи от картите на козирозите, от които имаш толкова лоши впечатления. :д
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Между другото това го пишеш за втори или трети път в темата.

Дали сега го написа нарочно след поста на Лина или е просто случаенос....?
    случаенос е, пък и виж ся в момента ходя с близнак ама и близнаците хуля ;д мн са зле ;д
    Dr. Gregory House

Мъжки януарски козирог over the top. соре.
    Dr. Gregory House

Всяка зодия си има гадни страни.
    Девите много лъжат тарикати.
    Овните си приличат с везните с избухването си.
    Скорпионите се правим на душички златни, а не сме по-късно.
    Близнаците са курви. Не си търсят постоянен партньор до 40 годишна възраст.

Мега фен Аватара на tori
    Моята мама е телец, а татиту - декемврийски козирог.
    Значи, дъртия е такъв кривак като характер, че покрай него и чувството му за тумор, умирам! Яде майка ми, приятеля ми, мен на моменти, близки, приятели, роднини... В едни прекрасни моменти го обичам повече от всичко на света, в други - не мога да го гледам. :ддд Като вземе та му се отвори приказката, ти се приисква да нямаш никакво мнение, а когато заобяснява колко ме обича, понякога едва го трая, щот мразя такива излияния. :дд Тръгне ли, обаче, да бачка или нещо да прави как си трябва, тва не мож го спреш по никой начин! Най-сериозния, точен и цепещ секундата на две човек е. И хем е ебати егоиста, хем е най-добрия и умен човек, който може да съществува на света! Не прави нищо твърде прибързано. И е адски забавен!
    А майка е... майка. :ддд Тя е човек, който пита и се интересува как е минал денят ти, какво прави тоя, оня, трети, пети, десети от близките ми приятели, които съм водила в нас. Ама не клюкарски, напротив. С внимание. И е най-страхотния готвач, който може да съществува. На първо място е приятел и после родител. Пие си кафето с мен и аверите и си правят ташаци на мой гръб. Мааааалко е отровител, щот понякога е по-досадна, отколкото мога да понеса, но отдавам това на мен. Щот аз съм още по-кривак и от двамата и не търпя да ме питат, да ме обичат и да ме тормозят за глупости. Обещала ми е, че ако с авера не учим достатъчно, ще ни бие - прави се малко на родител, но в следващия момент, в който изцепи нещо от рода на „Четката ми за зъби е много ошмуглена и трябва да я сменя.“, целия родителски респект пада и отново става човека, който се съюзява с аверите ми, за да си прави гаргара с мен. Обича да се лигави с вкусна храна и добър алкохол - типичен телец. И още нещо - тоооооолкова е добра... Ама до простотия! И е супер търпелива, ако нещо ти викне или те набие, верно си го заслужил. А разревана и веднъж не съм я виждала за 20 години - такъв е камък, че сама си казва, че не помни откога не е ревала. Явно и аз съм прихванала от нея.

Баща ми и брат ми са Водолеи. Майка ми е Декемврийски Козирог.
    С майка ми се разбирам идеално в 90% от времето.И тя до голяма степен също вярва в езотериката като мен,за разлика от баща ми,който вярва в дадени неща,които просто го устройват за да защитят неговата позиция в даден период.
    С баща ми,често хич не умеем да мелим брашно и няма човек,който да ми вдигне нервите до краен предел по всяка време като него.Все от нещо недоволен,все от всичко разбира и е запознат с всичко,все неговото мнение трябва да е най-меродавното и позицията му най-вярна,все трябва да му се правят четки за свършеното от него,а в обратната посока никакъв го няма. Все някой трябва да го разбира и да го гледа като писаното яйце,а в обратната посока никакъв го няма...
    С брат ми много се уважаваме,но и той понякога яко ме изнервя поне вътрешно.И двамата проявяват признаци на неподреденост и малко повърхностност към грижата за нещата и детайлите около тях бидейки работари и техничари,което мен много ме дразни на моменти.
    Като цяло с Водолеите от баща ми и брат ми стигам до извода,че все едно имат както се казва циганска пепел в дупетата. Работари някакви се в движение. Ако не спят и няма какво да правят, ще се затворят в някаква малка стаичка да и бутат мазилката,защото имала три кривинки и да я връщат отново и обратно. Много са ми активни нещо,за моята малко по-мудна и вечно колебаеща се природа. Абе като цяло май е трудно един Рак да се разбира много с Водолеи.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-12-2016 на 12:32

Аз уж мн говоря за зодии и ми е интересно, интересувам се и прочие ;д винаги питам хората около мен за зодиите им и т.н. ..
    Хуля някои и ме кефят други, кефя се и на моята.. ама никога не тръгвам с некъв предрасъдък към човека, щото е бил примерно декемврийски (МАЙКА ВИ ГНУСНА) женски козирог. или гаден колеблив черноглед близнак!
    Честно казано ме боли кура кой к'ва зодия е, щото уж мразя близнаци, ма от 1 година съм с такъв..
    Обаче примерно от няк'ви дълги разговори мога да предположа кой к'ва зодия е спрямо това, дали го разбирам, опитвам ли се, приятен ли ми е и т.н булшит.. в 95 % от случаите познавам..
    Dr. Gregory House

Не,действително си имат прилики.
    За по-дълъг период от време един след друг,а в един период от време и със застъпване съм общувал с три Близнака по активно и си приличаха по характер.

Много инати на моменти. Не можеш да им извадиш думите с ченгел от устата ако не желаят пък ако щеш и на челна стойка да се обърнеш. Добри и чувствителни са по природа,но ако решиш да се държиш гадно с тях могат и да ти отвърнат подобаващо. Не,вярват в любовта....поне така казват докато не я срещнат. След това може и крайкотрайна да е,но хлътват до уши,леко прикрити,но решат ли да се отпуснат може да останеш изненадан. Имат ли интерес към теб,не се интересуват колко пъти си ги търсилм ти,а просто те търсят. След време обаче загубват интерес често. А загубят ли го се стремят по възможност да не ти го казват в очите за да не те наранели и по разни си там техни причини. Отдръпват се постепено все едно обстоятелствата са виновни за това,а не че те го искат. Трябва да си бая настоятелен евентуално да ти кажат в очите,защо става така...

<3
    С риск да прозвуча надуто,
    гледам че пак си станала за смях
    иначе поне опита

а пък ти си ставаш за смях откакто съм се регнал, хората само те подиграват заради натрапчивата ти глупост
    тебе и другите малки лабилки колкото и да ми се иска вече нямам физическо време да ви унижавам
    разбирам че си злобна и недоебана но ще ти мине
    нищо не ти разбрах от поста, аз не съм казвал никога никога никога че не мога да заговоря някой
    аз го правя често, за конкретния случай за който предполагам че говориш АЗ ЗАГОВОРИХ момичето, това че момичето не ме е харесало е д-р-у-г-о, като се заговори за рангове жената последно която заговорих беше от "ранг" ивета лолова а не кварталната свиркаджийка като наивето
    просто не ми е ясно въобще за кво говориш, кви ефекти кви лайна добре е ча поне сама си се разбираш

I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Грубички са, но са верни отчасти и забавни!
    Девите мъже изглеждат сухари, но са по-скоро женкари. true story
    още малко за кофти черти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си