- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
мощно в леглото, мощно и като цяло, но нито едно от тея двете паляшки зодии, нито котето нито насекомото е са мощни
боже господи вие луди ли сте бе
вместо да го разкарате тоя цървуляк вие го набутвате и в тая тема
деба сливенския циганин
спамещ
ма то кои пишат
същите като него
направете си групичка на аутсайдерите и се паркирайте в темите на солта
ний тука с джърпъра важни неща обсъждаме
https://www.youtube.com/watch?v=Ez7RUSCUhzk#t=1m23s
На 1:25 минута са ме заснели как подхождам когато ми спрат интернета например. Или когато ме ядосат с нещо друго.![]()
От Варна съм балък! По вероятно е теб да разкарат, на носилка обаче.
Значи ако ние сме аутсайдерите, ти кой трябва да си? Инсайдера ли? Бъркаш ли си с пръст в инсайда?Тойота 4Рънър, аре да се прибереш в дупката от която си излязъл , защото днес съм на кеф и съм способен да те унищожа
Ся ми погали надървения кур Могамби!!! Мога да ти кажа, че тия две момичета са по умни от цялото ти семейство взето заедно, а аз съм обратното, аз съм прост дивак който знае само физическа разпра и ще те посрещне с маваши в челото
![]()
оффф
много нисък левел си на комуникационно ниво
физическата саморазправа е втория ми майчин език
ще си поговорим, а сега кръгом и обратно към темата със снимките
явно имаш кво да кажеш там, не си свършил, иди се доизкажи там
Всички зодии са привлекателни по свой си начин... Мога да изредя какво ме привлича във всеки един знак по мое виждане (:
Ооо, има професионалисти тук.Квадратите са тегави, но те съветвам да се опиташ да видиш и положителните им проявления - например това, че ти дават мотивация, енергия и хъс да разрешиш това, което те гложди. Мисля че и подбутват креативността... и аз имам аспект между луна и меркурий, но при мен е тригон
Не вярвам в такива простотии зодии,модии и т.н. Човек ако е привлечен от някой няма да гледа коя зодия е а направо,ще действа.
Ива, ти каза че си везни
кажи през твоите очи как трябва да се държи някой с теб за да те спечели и не да те спечели а да го харесаш и преди да се опита да те спечели
а пише за вас че си падате по лъскави подаръчета
тва вярно ли е