.
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Threaded View

Така е, бавни са, ама аз лично усещам любовта им, дори когато я крият, а после направо изригват... Големи са романтици, обожавам ги <3
    //прегледах си и другите включвания в темата, изглежда на 3х съм се повтаряла за тях, хахах

Аз днес като типичен рак с ново променено мнение, искам да се допълня, че земният елемент (вкл. козирога, който по принцип не харесвам) буди у мен голям респект колко надеждни хора, колко търпеливи.. Аз ако можех да избирам, нямаше да се раждам водна зодия, ебати ужаса е това и за мен, и за околните. Като си правя разбор на приятелствата, момиче телец изключително много ме е търпяло и е било толерантно към мен като приятелка, както и виждам, че един козирог ако иска, може да изтърпи какво ли не, ако прецени, че си заслужава. В тоя ред на мисли, просто са доста лоялни и исках да отбележа. При водните има много страст, но не винаги нещата са трайни... Твърде много мелодрама и вода подбива и най-стабилната основа... Вече оплюх скорпионите Разрушителни са, да. За девата нямам такива наблюдения. Но са големи сноби в голяма част от случаите и безмилостни критикари. А аз не обичам критиката, сама се критикувам достатъчно, не ми трябва още.
    За собствената си зодия съм се изказвала неколкократно, не я харесвам особено, вреди на самите представители, вечно недоразбрана, често е "жертва", май само рибите ни разбират добре и са подобни на нас. Но пък е яко, че като се усетим, може да сме лидери заради кардиналното начало.

Малко смях:
    Най-гадната зодия за мъж
    Последно редактирано от jghgh : 12-13-2015 на 10:52
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си