аз последно време се разочаровам все повече от моята зодия (рак) и от водните зодии като цяло. чудила съм се дали да не си пусна блог за поп-астрология и там да си описвам наблюденията.. обаче ме мързи, така че сигурно няма.
като цяло днес си мислех за елемента на водата, и особено чертите рак/скорпион, колко много егоизъм може да произведе "прекалената чувствителност". колко тия представители са стиснати, не си показват чувствата, все са в параноя, че някой ще ги нарани/предаде, и колко могат да са инфантилни, незрели, глупави, и надценяващи чувствата си. и какво като имаш чувства, да не си по-велик от другите.
и тая убеденост, че моите чувства са по-важни от твоите. изключително водно качество, но по-скоро за рак и за скорпион, рибите не са такива. те не са от тоя свят, но при тях е друга лудостта - мания за спасяване, изключителен мазохизъм, но той крие надмеността им колко са "зрели" и как всичко им е ясно, мани мани.

за везните не знам какво да кажа вече, като цяло въздушните зодии са кофти, несериозни са, нямат дълбочина на емоциите, но пък имат много остър интелект, за което евала. и е по-добре, че не се втелясват толкова в житейските несгоди.
един мъж ме зарибяваше преди време, но не станаха нещата, може да е бил fake, те везните са си ласкателни, но просто бях впечатлена колко е открит, непосредствен. казва ми, че съм красива,че съм сладка, търси ме, дори досаждаше, но това е освежаващо в един свят, където повечето хора си сдържат емоциите и се правят на много вървежни.

та така, това беше един пост, колкото да си излея некви астро-психологически разсъждения/впечатления, дано на някой да е бил полезен в крайна сметка.

не забравяйте да бъдете самокритични. много при това. това е изключително необходимо, независимо каква зодия сте