.
Отговор в тема
Страница 65 от 105 ПървиПърви ... 155561626364656667686975 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 2622
    Мега фен Аватара на 102
    А НЗ

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    явно не познавате достатъчно везни :/

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Скорпион много ясно
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    Е,не! Не може да бъде... извинявам се за предния си пост.. Въпроса бил коя е най привлекателната зодия... ами и аз мисля че това са раците, най-човечни, най-чаровни и земни, най трезво мислещи и гледащи на нещата!! Телец донякъде са доста приятни и рибките са привлекателни до някъде :P
    За всичко друго съм съгласна, но за трезвомислещи мне и не ме разбирай погрешно, не го казвам щот съм някаква гадна хейтърка, ами понеже и аз съм Рак. Смятам, че сме по-скоро мечтатели и романтици, отколкото трезвомислещи.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Тука везни няма Може би щото са най-умните!
    Има везни, има, ама си мълчат и наблюдават, защото си знаят, че са най ;3

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    А какво ви емнението за мъжете от зодия телец. Вярно ли е че се привързвали мноого трайно в сравнение с другите зодии. Аз пък знам за тях, че са големи курвари.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    А какво ви емнението за мъжете от зодия телец. Вярно ли е че се привързвали мноого трайно в сравнение с другите зодии. Аз пък знам за тях, че са големи курвари.
    Привързват се ама и шута лесно го бият, така че не е вярно

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    За всичко друго съм съгласна, но за трезвомислещи мне и не ме разбирай погрешно, не го казвам щот съм някаква гадна хейтърка, ами понеже и аз съм Рак. Смятам, че сме по-скоро мечтатели и романтици, отколкото трезвомислещи.
    Познавам един рак достатъчно добре и мога да кажа, че си в грешка или поне да говориш за себе си. Може да е романтик и мечтател (с голямо въображение), но когато ситуацията е сериозна, дори и близко дo сериозна или очакваща да стане такава. Винаги превключва и разбира нещата преди другите да са, определено си е трезвомислещ. А щом е един значи има много като него. + може да зависи това от пола, както и от асцендента, луните, домовете и прочие дали ще бъде малко трезвомислещ
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 05-15-2014 на 15:04
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Инатливи, много трудно признават грешките си и имат навика да твърдят с убеденост разни абсолютни измишльотини, които са чули от някой "достоверен" източник.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на GEMBI

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Инатливи, много трудно признават грешките си и имат навика да твърдят с убеденост разни абсолютни измишльотини, които са чули от някой "достоверен" източник.
    + бая си вярват . То признаването на грешката го ядосва и започва да си мълчи(така реагира всеки път нз що), аз имам приятел Телец, страшно добри приятели са, обаче доста често се оказвам прав за някои неща, след някакъв спор и това много го изкарва от релси
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 05-15-2014 на 15:08
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Привързват се ама и шута лесно го бият, така че не е вярно
    Хм аз пък знам, че като ти бият шута отново се връщат, защото осъзнават, че не могат без теб.. Някви ей такива ги пише.

anonymous708973
    Guest
    + може да зависи това от пола, както и от асцендента, луните, домовете и прочие дали ще бъде малко трезвомислещ
    Мда.
    Аз съм зодия близнаци, асцедентът ми е риби, луната - овен.
    Е, далеч не съм типичната въздухарка, мечтателка и т.н. Даже често съм по-сериозна от необходимото и не обичам лиготии, протакания (освен когато не протакам сама, разбира се, но никога не бавя други хора, а само себе си) и тъпи оправдания.

Онзи ден се запознах с мъж близнаци и въпреки че определено не ми е тип, мога да кажа, че беше привлекателен в смисъл на "привличащ вниманието в позитивен смисъл". От 100 км го разконспирирах каква зодия е

^

Напомняш ми две моми, които са зoдия близнаци

Ново предизвикателство. Познай коя зодия съм, хаха обаче ще ти се наложи от 428 km
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Познавам един рак достатъчно добре и мога да кажа, че си в грешка или поне да говориш за себе си. Може да е романтик и мечтател (с голямо въображение), но когато ситуацията е сериозна, дори и близко дo сериозна или очакваща да стане такава. Винаги превключва и разбира нещата преди другите да са, определено си е трезвомислещ. А щом е един значи има много като него. + може да зависи това от пола, както и от асцендента, луните, домовете и прочие дали ще бъде малко трезвомислещ
    Май имаме различни представи за трезвомислещ, така казано и аз съм на твоето мнение.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

^
    Споко имам доста представи за трезвомислещ, това беше един от примерите .
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous708973
    Guest
    ^

Напомняш ми две моми, които са зoдия близнаци
    E, че как няма да ти напомням ДВАМА човека, все пак аз съм с шизофрения в напреднал стадий

anonymous895156
    Guest
    А какво мислите за девите?

Мега фен Аватара на 102
    total shit

anonymous895156
    Guest
    ; /

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    скорпион и дева

anonymous895156
    Guest
    ei palavnik

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    А какво мислите за девите?
    Имах едно гадже дева. Ееее, пълен чистофайник, суперподреден. Домошар, улегнал. С усещане за общност, принадлежност, уют. Мисля, че тези характеристики са общи, но други близки деви сякаш нямам и не мога да сравня. Майка е козирог с асцедент дева... да, знам, приемам съболезнования
    Иначе... като за отношения не мога да кажа много, бяхме заедно сравнително кратко и никога не сме се карали. Въпреки цялата улегналост си имаше цели и си беше амбициозен, преследваше си ги. Малко се поизхвърляше на моменти, но последните две неща няма как да знам дали са характерни за девите като цяло. Свястно момче. Беше ми дозата стабилност, от която имах ужасно много нужда тогава.

Имам едно познато момченце, на 4 би трябвало да е в момента. Откакто проходи, все затваряше врати, чекмеджета, прибираше разхвърляни чорапи в шкафа за чорапи, направо ме убиваше това дете
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-16-2014 на 10:42

Мега фен Аватара на babity
    Божие наказание. Заобиколена съм от деви. И ако с жените се търпя (с много усилия и волско търпение, и асцендент дева), то мъжете са... напаст. 2-3ма съм ползвала, дават спокойство и стабилност наистина, 'ма са ебати лепките, честно. И едни емоционални и... ми се повдига. Преди два месеца един ми се разсърди, че му отказвам кафе задето е дева. Ем, ти само номера ми получи и се опитваш да ме обсебваш, зАеби, ако вземем и да се виждаме...

Тия 'дето по хороскоп ми се падат да ги кльопам съм ги тествала и ста'ат ебаси катастрофите. С лъва щяхме да се избием, ама буквално! Само 'щото се правех на скромна и тиха не ми е посягано, убедена съм в т'ва. А с овена винаги се разминаваме някъде. Дали във време, дали във виждания, дали в емоции, а понякога и в секса.

^
    :d Каква зодия си ? и с коя зодия успяваш да се сприятелиш, ае с коя ти е най приятно или кои ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Най-неприятната черта на мъжете деви несъмнено е тенденцията да омаловажат чуждите добродетели,качества,спосо бности и постижения по изключително натрапчив начин.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си