- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Скорпион много ясно![]()
Азис - Хоп [music]
А какво ви емнението за мъжете от зодия телец. Вярно ли е че се привързвали мноого трайно в сравнение с другите зодии. Аз пък знам за тях, че са големи курвари.
Привързват се ама и шута лесно го бият, така че не е вярно
Познавам един рак достатъчно добре и мога да кажа, че си в грешка или поне да говориш за себе си. Може да е романтик и мечтател (с голямо въображение), но когато ситуацията е сериозна, дори и близко дo сериозна или очакваща да стане такава. Винаги превключва и разбира нещата преди другите да са, определено си е трезвомислещ. А щом е един значи има много като него. + може да зависи това от пола, както и от асцендента, луните, домовете и прочиедали ще бъде малко трезвомислещ
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 05-15-2014 на 15:04
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 05-15-2014 на 15:08
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Мда.
Аз съм зодия близнаци, асцедентът ми е риби, луната - овен.
Е, далеч не съм типичната въздухарка, мечтателка и т.н. Даже често съм по-сериозна от необходимото и не обичам лиготии, протакания (освен когато не протакам сама, разбира се, но никога не бавя други хора, а само себе си) и тъпи оправдания.
Онзи ден се запознах с мъж близнаци и въпреки че определено не ми е тип, мога да кажа, че беше привлекателен в смисъл на "привличащ вниманието в позитивен смисъл". От 100 км го разконспирирах каква зодия е![]()
^
Напомняш ми две моми, които са зoдия близнаци
Ново предизвикателство. Познай коя зодия съм, хаха обаче ще ти се наложи от 428 km![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
^
Споко имам доста представи за трезвомислещ, това беше един от примерите.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
А какво мислите за девите?
; /
ei palavnik
Имах едно гадже дева. Ееее, пълен чистофайник, суперподреден.Домошар, улегнал. С усещане за общност, принадлежност, уют. Мисля, че тези характеристики са общи, но други близки деви сякаш нямам и не мога да сравня. Майка е козирог с асцедент дева... да, знам, приемам съболезнования
![]()
Иначе... като за отношения не мога да кажа много, бяхме заедно сравнително кратко и никога не сме се карали. Въпреки цялата улегналост си имаше цели и си беше амбициозен, преследваше си ги. Малко се поизхвърляше на моменти, но последните две неща няма как да знам дали са характерни за девите като цяло. Свястно момче. Беше ми дозата стабилност, от която имах ужасно много нужда тогава.
Имам едно познато момченце, на 4 би трябвало да е в момента. Откакто проходи, все затваряше врати, чекмеджета, прибираше разхвърляни чорапи в шкафа за чорапи, направо ме убиваше това дете![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-16-2014 на 10:42
Божие наказание. Заобиколена съм от деви. И ако с жените се търпя (с много усилия и волско търпение, и асцендент дева), то мъжете са... напаст. 2-3ма съм ползвала, дават спокойство и стабилност наистина, 'ма са ебати лепките, честно. И едни емоционални и... ми се повдига. Преди два месеца един ми се разсърди, че му отказвам кафе задето е дева. Ем, ти само номера ми получи и се опитваш да ме обсебваш, зАеби, ако вземем и да се виждаме...
Тия 'дето по хороскоп ми се падат да ги кльопам съм ги тествала и ста'ат ебаси катастрофите. С лъва щяхме да се избием, ама буквално! Само 'щото се правех на скромна и тиха не ми е посягано, убедена съм в т'ва. А с овена винаги се разминаваме някъде. Дали във време, дали във виждания, дали в емоции, а понякога и в секса.
^
:d Каква зодия си ? и с коя зодия успяваш да се сприятелиш, ае с коя ти е най приятно или кои ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Най-неприятната черта на мъжете деви несъмнено е тенденцията да омаловажат чуждите добродетели,качества,спосо бности и постижения по изключително натрапчив начин.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.