.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    https://www.youtube.com/watch?v=htP-...XhxtfciTB4I9NA
    Типичен близнак съм - гледам клипа на единия компютър, пиша във форума през другия и ям през това време :ДДД

Тааа:
    Флексибъл сме;
    Добрият близнак бил дева, извявали сме характерни за девата качества - желание за добруване, за помощ, да си приятел. Ха, това беше много интересно. Е, подредеността не съм я придобила лично аз. Досадни и леко лъжливи близнаци - пхах, сестра ми, 1:1.
    При мен типичните отрицателни черти ги няма, мухахах. Малко на всезнайство ме избива, ама като цяло много от отрицателните черти съм ги изчистила с годините.
    Ако нямам земя в картата, съм щяла да се лутам между идеи и възможности - ми, аз имам земя, ама... все тая :д (едит: Боже, овенът бил огън, аз смятах, че е земя о.О)
    Винаги съм гледала от положителната страна - мдааам; доскучавало ми от хората, ако не ме обогатяват и не се развиват, трябвало да бъда стимулирана интелектуално; добри оратори. Не ме хващало от алкохол ли - че тва как го изчислиха :ДДД Честно, тва вече надали има общо със зодията.
    Жените близнаци били кошмар, щото си сменяли лицата през няколко секунди - тва няма да го коментирам Мъжът с такава жена бил друго ниво, защото е свикнал да се справя с много различни жени - ей, чакаме да се уверим в това!
    Проблемни зони - нервна система (), слаби бели дробове, здрави като цяло. Абсолютно вярно. Имали сме интуиция - факт, обаче не баш свиване в корема. Ниското самочувствие никога нямало да проличи, дори да го има.

Ще ме прощавате за анализа, ако може така да се нарече, ама исках да коментирам :д
    Много сме готини!

Едит: Божеее, наистина е много магнетична. Дори не я гледам, правя си някакви други неща, обаче... гласът й, темпото и така нататък, просто ме облива една топличко чувство. Много релаксиращо!
    (Искам да знам в кой знак са ми Медиум целите.)
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-31-2014 на 13:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си