- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
за мен - телец, везни /7ми дом ми е управляван от телец, та всичко с повече венера в него:д/; също скорпионите, особено ако и те са по-венерени /асц/луна телец,примерно/ ; имаше и една мацка с венера точно върху слънцето, която беше привлекателна хахах
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
заобиколен съм от раци и се разбирам с тях
малко са дръпнати в началото рядко са открити макар и на пръв поглед да изглежда обратното
но никога не си показват цялата душа винаги таят нещо
да кажем че на мен раците някак ми влизат под кожата
бтв асцендента ми е рак
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
както казах асцендента ми е рак
макар да ми натякват че се правя на многознаещ от сутрин до вечер има теми в които нарочно се правя че не зная
или че не харесвам дадено нещо пък и съм леко недоверчив към хората въпреки че споделям част от личния си живот
давам пример само
Последно редактирано от haritov : 12-19-2015 на 18:54
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.