- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Абсолютно вярно.
Аз например съм забелязал, че мразя разделите и сбогуванията с хора. Дори ми е некомфортно, когато трябва да се разделя или да променя нещо в някакви мои си предмети или при рязка промяна на обстановката.
Хора от фейса, не обичам да махам и даже като че ли и още не съм го правил. Седи ми в приятелите даже и първата ми несподелена любов от преди около 10 години макар, че много пъти съм се чудил защо ли я държа. Нито си пишем, нито си общуваме там, а даже и ирл като случайно се засечем някъде не си общуваме или пък просто се подминаваме като пътни знаци ако случайно има вероятност да се блъснем.
Общувах обаче един период от 1-2 години с една девойка преди време. Скарахме се и толкова ме ядоса с нещата дето ми наговори, че чак ми идеше да я блокна...Но не, аз като виден представител на зодията си никога не мога да съм на 100 процента убеден, че това не е твърде крайна и може би необратима мярка. Е, предизвиках я тя да го направи, ако има желание. И тя...го направи. Почувствах се сякаш скъса някаква връв между нас. После попаднах на нейн нов профил покрай една обща приятелка и даже и изкоментирах нещо под нейния коментар, което си беше свързано с поста. Усещах, че съм загубил всякакво желание да общувам с нея и интерес какво се случва около нея. Знаех, че с няколко мили думи можеше да си оправим отношенията, че евентуално и да ме добави пак...не, не беше рачка,лъвица беше, но усещах всякакво нежелание и липса на потребност да възобновя общуването си с нея...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!