Раците май преживяват нещата по-трудно, по-болезнено, но и напълно окончателно. Щото аз преживявам много бързо нещата, най-големите ми "любови" съм ги преживявал за по макс месец, като само при една беше малко по-дълго и тежко ;д
Но не заради некви несподелени чувства, а щото ме предаде по много егоистично гнусен начин, нараняващ не само егото, но и морала ми. Трябваше ми време да си оближа раните и да се съвзема, все още имам по нещо мъничко от всяка, не ги обичам, не искам нищо общо с тях, но ако се срещнем на улицата не бих имал против да си поговорим. Е с тези, които са нормални де, че има и изтрещели индивиди, които като ги видя най-вероятно ще се обадя на 112 да дойде някой от психодиспансера да си ги прибере. Проблема при мен след тежка раздяла е, че да речем на втората седмица го обръщам на курварлък и пиене (по принцип не пия) и става мазало.. В период от началото на тази втора седмица до (за сега максимума) 6 месеца, не ме интересува с коя си лягам. Старая се да са постоянно различни, но общо взето никоя не се задържа повече от 4-5 пъти, освен ако не ми хареса много (козирога е сексуално ненаситно животни бту), държа се гадно, но не селташки гадно, а просто показвам, че няма да стане нищо повече от секс, не желая връзка и съм наранен. ;д
Съответно след 6 месеца ми писва (щото по принцип не съм по пиенето и ебането по приятелски) и утихвам, а с времето тотално вече не се интересувам от бившата заради, която е станало всичко. После има някакъв период на апатия, не искам нот секс нито връзка и по закон на Мърфи, се появява некое рандъм момиченце от никъде и си пасваме и така до следващата раздяла..

Искам да ви питам за близнаците, защо тая зодия не е изтрита от шибания зодиак?
Деба, я некой разбиращ да напише "gemini in a nutshell".
Всеки път като се запозная с близнаци на ум ми идват. Светена вода, кръст, екзорсизъм, кол, чесън и прочие.
Напълно съм си обещал, че няма да имам нищо общо с близнаци. Майка ми е близнаци, уважавам я като майка и я обичам като такава, но като човек НЕ МОГА ДА Я ТЪРПЯ. Преди време имах приятелка близначка забавното е, че майка й беше близнаци. Абе манджа с грозде. Представете си 3 близнаци срещу 1 козирог. От тук идва обещанието. Ама след това съм имал 2 приятелки близнаци (2 сериозни като едната продължава и в момента от година). Тъп ама упорит явно важи за козирога. Наистина не ми харесват, гадния им постоянно сменящ се (каращ ме да се адаптирам нон-стоп) нрав, цялото това "не мога да имам точно мнение", постоянното двоумение и факта, че са завършени лъжци ме побъркват. Също така са склонни към изневяра, което не понасям и това би означавало абсолютен край. За мен това е обида към собствената личност, принизяващо духа действие, неморален булшит. Но тъй като съм тъпо сапиосексуално добиче, а те са природно интелигентни, ме привличат, авно и аз ги привличам с някакъв интелект, щото и те са сапио... Пък и до няква изкривена степен макар и да не си го признават, обичат да ги доминират. Но не в гадния селташки начин ;д а такова едно clasy. Но не обичат да им се помага, съвет, който ходи с близнаци. НЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ИМ ПОМАГАТЕ, ДРАЗНИ ГИ! хапят! МНОГО!
Хобитата и мирогледа ни се различават тотално (явно противоположносттите се привличат), а и май се опитват да обичат истински. Не знам. Искат да не ги притискаш, ама и не искат прекалено много простаранство. Абе алтава зодия, не знаят кво искат и тва е. Страшно оправни и независими, дори и в най-слабите си моменти, няма да се признаят за победени и няма да поискат помощ, като се намесиш ти мрънкат, но тайничко мисля, че го оценяват. Не знам защо толкова много ги харесвам и мразя едновременно.. (Не го бъркайте с двоумение) просто и двете неща се преплитат и в един и същ момент искам да й счупя черепа докато я целувам...
Изкарват ме извън кожата ми, но като са в нормален моуд са яки и умни и може да си говорите ;д