Имал съм торенце, близо 4 месеца бяхме заедно и ме побърка до такава степен, че неам думи. Виж горния пост частта за 112. Това е мацката!
Аз съм козирог, адски амбициозен, захващам се с нещо и не го пускам докато не е в завършен край, почти нищо не може да ми попречи да си постигна целта, ако наистина съм мотивиран. (Примерно когато правя клипове ми се е случвало по 40 часа да не стана от компа, щото много искам да си видя творението завършено.) Овенката пък също беше адски амбициозна, ама много импулсивна. Днес ще се занимава с мода и ще учи медицина, утре ще е гробарка, други ден ще е адвокат. И съответно заебава всичко предходно. Опитва се да бере плодове, за които не е порастнала и от тук аз се дразнех много! О и опитваше да ме доминира, хуехуе. Чак е сладко.. Харесваше ми при нея, че беше много оптимистична, докато гадните близнаци са много черногледи песимисти. Обаче беше лоялна мамицата й. Никога не ме е лъгала, нито изневерявала. Останахме полу-приятели и впоследствие сме си говорили. Спестявала ми е, като излиза на кафе с приятелки, но не щото се е зарибявала, а да не се притеснявам (че имах малко избухлив нрав по онова време, тая връзка беше след 3 годишна приключила с изневяра... ). Точен човек, но просто прекалено амбициозен. Определено не се виждам в семейство с такъв. О и много ме дразнеше, щото все искаше да е "независима". Бич плийс, т'ва че си черпа гаджето ено кифе не значи, че не е независима. От независимостта идваше и егоизма, малко си падат такива ;д Мразят колебанието, а аз съм козирог, аз искам всичко да ми е равно и отпъкано и съответно често се колебая и искам съвет, те го приемат като слабост.. А реално е комплимент за тях, че силен човек като мен се допитва до невежото им шибано мнение. Ама пустата им гордост и егоизъм... Обичат всичко да става на момента, импулсивно, бурно, бързите решения за това и не се разбирахме много, аз всяко решение си го вземам добре премислено, прекалено голям кариерист и с големи амбиции съм, за да си рискувам всичко е така от днес за утре. Тя пък беше обратната. Накрая ни писна един от друг и си теглихме една дружелюбна пу*ка майна, тип. "Нека останем приятели" и тваЙ са ми наблюденията. Два брутални ината не се спогаждат..

Скорпионките и Девите са ми интересни!