Чакайте и аз да драсна нещо, че ми залипсвахте
Като много типичен и горд представител на Близнаците бих казала няколко неща по собствени наблюдения. Като за начало по темата за изневярата. НЕ всички близнаци са склонни към изневяра, както се пише на много места. Близнаците имат нужда от пространство и да не бъдат притискани, но да им показваш, че ги обичаш и си до тях. Изключителни инати въпреки, че не са рогати. Повярвайте ми, живея под един покрив с двама овни и си е кофти като стане дума за отстъпване Обичаме всичко да си правим и постигаме сами, само тогава се чувстваме най-добре. Мразим да ни се помага, чувстваме се слаби. Това не значи да не попиташ 1-2 пъти дали можеш да помогнеш . За съжаление имаме много кофти черта да се чудим между две, че и повече неща. Сама си се дразня понякога. Просто ни е вградено да правим избори непрекъснато. Тъпа черта ни е, че действаме много преди да мислим, просто така се случва. Много често правим неща, като ги правим щото си скалъпваме някви си наши планове за нещата които ще се случат след това действие... абе калпава работа. Лично аз не се понасям с Лъв и Скорпион. Това са ми най-надутите, недоразбрани и префърцунени същества. Съжалявам ако обидя някой, но нямам добри впечатления. Най-добрата ми приятелка е Стрелец и се разбираме над 13 години супер добре. Имаме страшно много различия, но си пасват...
Стигаме до момента с партньора... хъм... еми козирозите са много странни и неразбрани същества. На моменти правят по-тъпи действия от близнаците, което е трудно Много раними и три пъти повече избухливи. На т'ва да не му кажеш нещо на криво, ще те изяде Не понасят някой да ги успорва в нещо в което са уж много сигурни и като се окаже, че си прав и се изяждат вътрешно дори да не си го признават. Докато ние блъскаме, хвърляме и чупим Много са интелигентни и са лесно адаптивни, което за променяща се през 1 мин личност е чудесно Тъпо твърдоглави и ненужно заядливи на моменти. Като цяло са добри и много интелигентни, но настъпиш ли ги за опашката и ще ти стоварят всичко лошо на главата и после ще се чудят как да се извиняват щото не мислят Вкарват много страст и любов във всичко и са задълбочени, дори излишно на моменти.
Като цяло във всички хороскопи пише как с козирог не се понасяме, но далеч не е така. Аз съм ангел все пак