Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
Щипките им са по- здрави от на раците. Да кажем, че са по- глухи и от тях- не чуват или не искат да чуят съдийския сигнал за край на играта.
Имах близък приятел от тази зодия преди 4 години, беше голяма драма. Ако са решили, че ТЕ не искат да прекъсват отношенията си с теб, готви се за смяна на номера. Не ми се впуска в подробности, но щом аз съм решила да не си общуваме повече, значи е минал всички граници. Както казах горе, прагът ми е доста висок и след векове пристъпвам окончателно да сложа край на дадени взаимоотноешения.
Предполагам, че за любовни взаимоотношения е още по- изострено това. Кво да предполагам, виждала съм го. Ако човекът е свестен, това е плюс де, но иначе жална ти майка

П.П. А, да, няма абсолютно никаква пречка след 5 месеца мълчание след няква дразга да дойдат да кажат: аама ти защо не се обади да се видим?
Ахахаххахах точно! Бих казала обаче, че и при свестен човек пак е жална ти майка.

Имам едно скорпионче, което ми е присърце и се радвам, че след разните простотии, които се случват около мен, той си държи на мен и дори на 6 месеца веднъж да се чуем, винаги отношенията ни ще са си едни и същи. Но пък има и другата крайност покрай мен - бившият, който си търси повод да те потърси за нещо супер маловажно, след което опитва възстановяване на отношения. По принцип със скорпион винаги е тежко, независимо кой седи насреща му.

За близнаците искам да допълня, че не само са нерешителни, а и мноооого двойствени. Какво имам предвид - спрямо един човек могат да са изключително коректни, а спрямо друг да плетат интриги. Изключително твърдоглави - дори да знаят, че не са прави, ще продължат спора, докато не излезе, че са или не те накарат да се откажеш да водиш разговор по тази тема с тях. И го казвам като един доста твърдоглав човек. :Д Обичат да упрекват, да правят забележки, да дават съвети /понякога и неискани/, но когато ти направиш някое от изброените неща в най-добрия случай ще ти кажат благодаря и ще си свършат първоначално намисленото без дори да се опитат да те чуят. Прекалено много негативни писаници за тях, предвид че двама от най-близките ми хора са близнаци, затова ще допълня, че ако си спечелиш тази корекност, за която споменах по-рано, ще са с теб докрай. Много държат хората, за които им пука, да си останат до тях максимално дълго, борят се за тях. С една дума изключително предани.

Стрелец...ох, стрелците са голяма краста понякога. Третият ми /но не по важност/ най-близък спада към тази графа и колкото и да си го обичам, на моменти не мога да го търпя. Много обидчиви, винаги ще намерят за какво да се заядат. Съответно започват едни сърдения с дни. Разговор трудно може да проведеш, а и да успееш, няма да изкопчиш много. В края на краищата когато им кажеш, че еди-какво-си трябва да се промени в отношението им, ако си им важен, го правят без да се замислят. Нещо, което би могло да е и плюс, и минус - приемат всичко на шега. Поне имат граници. ;д

Девите - изключително интелигентни и в същото време много красиви. Не познавам дева, която да не пасва на тези 2 прилагателни, и то и от 2-та пола.

Рак - струва ми се, че съм единствената от тук, която ги харесва хаха. Баща ми е рак, момче от компанията ми е рак, момиче, с което имахме доста дълго приятелство, което, за жалост, приключи тежко, също е рак. Те са двете крайности - или изключително избухливи, изкарващи всичко навън, или мноооого затворени в себе си, рядко показващи чувствата си. Имат вродено чувство за хумор, което някак пасва на всеки един човек. Верни. Борещи се. Интересуващи се. Прекрасни хора са.

Нарочно завършвам с положителна /за мен/ зодия, че много негативизъм изписах. :Д

едит: Ух, стана по-дълго от очакваното...