.
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Threaded View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Понеже ми се пише, ще драсна нещо и за зодиите, за които не съм казала нищо.

Овни - в момента се сещам само за един представител на тази зодия и то не го познавам чак толкова добре, но бих казала, че се неточни. И в смисъл на закъсняващи, и в смисъл на некоректни. Опитвам се да се сетя за нещо положително, различно от чувството за хумор, което по-скоро беше наследил от баща си, но не мога, затова ще го оставя така.

Телци - затворени в себе си. Прекалено затворени в себе си. Сами да ти покажат, че имат някакви чувства, просто няма как да се случи. В същото време обичат рутината. Промените са им чужди. Купонджии са, стига това да влиза в рутината. Много отдадени. В същото време приключите ли отношения, това е. Но на тях не им трябва много време за обмисляне като раците, точно обратното, трябва им сериозен повод и ще го направят на минутата. Приключиш ли връзка с телец, било то в добри отношения, не очаквай, че той ще те потърси повече. Ако ти го направиш, може и да благоволи да ти отговори, но не очаквай кой знае какво от това. ;д Изключииииително инати. Рогата зодия са все пак, няма как. Ако нещо е тяхно, си е тяхно и точка. Не ревнуват, не вдигат скандали, просто знаят как да си 'запазят територията'. Много още мога да кажа, но ще спра дотук. ;д

Лъв - женкари. Доста склонни към изневяра, била съм свидетел на не един случай. Огромно самочувствие, много рядко с покритие. В същото време големи ласкатели.

Везни - трудно ми е да кажа каквото и да е. Познавам само едно момиче, което е везна /или и да познавам някой друг везни, не се сещам в момента/, и с нея не се харесваме особено, затова ще си спестя коментар.

Козирог - ух...В момента съм в такъв период, че бих казала толкова много неща за козирога, съдейки по себе си и нито едно от тях хубави. С козирози съм имала всякакви отношения - приятелски, несподелена любов, споделена любов, колегиални и просто флирт. Съдейки по изброените, а не по себе си, бих казала, че козирога е трудна за разгадаване зодия. Трудно допускаме хора до себе си. Отдадени и на връзка, и на приятелство сме, но когато някой поиска да ни даде същото, нещата стоят по друг начин. Затова и отношенията ни с близнаци са изключииииително трудни. Не знам как вече над 2 години най-близкият ми човек е близнак, а в същото време отскоро съм в много близки отношения и с друг близнак. Така де, продължавам. Допуснем ли някой до себе си, няма отърване. Малко сме като скорпионите в това отношение, с разликата че знаем кога да спрем. Едва ли има нужда да казвам, че сме инати. Наумим ли си нещо, ако ще и 20 човека да ни кажат "не го прави", ще го направим. Пък било то и след като уж сме ги послушали. При любовта всичко казано до момента е наопаки. Лесно се влюбваме, лесно допускаме човек до себе си, отново отдадени, но искащи същото от партньора, което съдейки по лесното влюбване, често е прекалено много. И отново точно поради лесното влюбване, бързо намираме недостатъците на отсрещния, което значи и лесно отказване. Съдейки по себе си бих казала, че в любовен план сме нерешителни като близнаците, но с този асцендент близнак не мисля, че това ми качество идва от зодията. ;д Отново мога да кажа още доста, но предпочитам да спра дотук.

Водолей - по добре да нямаш такова чудо в къщата. Единственото по-голямо мрънкало от водолея е девата. За сметка на това пък са много отдадени. Семейството за тях е най-важното, после идва работата и после всичко останало. Да, работохолици са, обичат да работят, но обичат и да си помрънкват колко много работят. Просто ги гложди, ако работата им остане незабелязана. Понякога са много несправедливи. Друго мнение освен тяхното няма, но това не е изразено с твърдоглавост като при повечето, а с тръшкане, мрънкане и цупене. От което пък стигаме до извода, че са по-големи сръдльовци и от стрелците. Все пак каквото и да стане, си остава между вас /не, не цитирам Галин /. Изключителни хора са, стига да знаеш как да избегнеш сърденето. Което е мнооооого трудно начинание. Завършвам с това, че обичат да са душата на компанията. /което между другото мога да кажа и за стрелците/

Риби - големи са сладурковци. Нямала съм честта да имам близки отношения с тях, но мога да кажа, че са много сърцати. В същото време срамежливи и свити. Не мога да кажа лошо за тях, но не мога да кажа и много.
    Последно редактирано от Lilanda : 01-05-2016 на 10:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си