Хайде и то мен големия списък на база познати:
Овен - имаме едно взаимно уважение помежду си, а ако сме близки се разбираме без думи. Умни са, но не им се учи особено, предпочитат да са навън. От познатите ми най - много фотографи има в тази зодия.
Телците са ми на двата полюса - или страшно скромни или страшно високомерни. Със скромните мога да намеря общ език, разбрани хора са, семейно настроени. Много им се отдава да се занимават с изкуство. На хартия не трябва да имам съвместимост с телци. В реалност е супер хармония и любов.
Рак - оф, с някои се разбирам, но други са задници с главно З. Лошото е, че повечето са супер демотивирани и се носят по течението, мразят да се борят.
Лъв - мързеливци, но амбицирани да постигнат много и да мързелуват след това като успели/известни хора. Винаги искат да имат всичко, но са супер гордите и искат да си го постигнат сами. Котките са винаги след тях. Има една категория лъвове, за която никой не говори и това са срамежливите такива, но дори и те я имат дебилната фаза да се държат като пълни задници и колкото и спокойни да са били ако ги ядосаш ще те направят да не си знаеш и името.
Козирог - от всички, които познавам това е най - егоистичната зодия. Отделно най - много изневеряващи от познатите ми са били козирози и са раждали бисерите 'ама аз ги обичам и двамата ;(((' сърдят се за най - малкото нещо, винаги те трябва да са в центъра на вниманието. Изобщо като чуя, че някой е козирог и ми се вкаменява сърцето.