- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
^ баща стрелец - не си говорим не, защото сме в лоши отношения, точно обратното е. Но просто нямаме какво да си кажем, майка ми му предава всичко. А и да не му предава, винаги е малко окуърд като си говорим, защото каквото и да му разкажа, знам, че много го е грижа за мен и много се притеснява за мен, знам, че на мен ще ми каже само "пази се", и после ще тормози майка ми да ме проверява :д
Веднъж ми каза, че ме обича, не го бях чувала вкъщи от никого ( мъртво пиян в чехия , след като го съкратили там).
Нищо не споделя за себе си, няма приятели, казва "който не ме харесва, няма вкус" , страхотно чувство за хумор, черно, самоирония и сарказъм.
Просто взаимоотношенията ни нямат някакъв видим вид тип комуникация, съответно пък сме такава добра комбина срещу майка ми :Д
Но е факт, че винаги съм се чувствала като принцеса единствена и прекрасна вкъщи, въпреки боя и тормоза като бях малка, и тн :Д този тип любов, безусловна но безизразна.
---
Което май обяснява защо винаги се забърквам в някакви болезнено невъзможни отношения, и емоционалните ми нужди за създаване на физическа близост са тотално nosense.
Последно редактирано от NomNomNom : 01-10-2016 на 09:14
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...