.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    По-лошо от женски близнак и женски (Най-вече декемврийски) козирог нема.

особено женските козирози са толкова тъпи и противни същества, лъжещи, мажещи изневеряващи гнусни парцали, че не бих си го избърсал от такава дори
    Между другото това го пишеш за втори или трети път в темата.

Дали сега го написа нарочно след поста на Лина или е просто случаенос....?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Между другото това го пишеш за втори или трети път в темата.

Дали сега го написа нарочно след поста на Лина или е просто случаенос....?
    случаенос е, пък и виж ся в момента ходя с близнак ама и близнаците хуля ;д мн са зле ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy

Мъжки януарски козирог over the top. соре.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Баща ми и брат ми са Водолеи. Майка ми е Декемврийски Козирог.
    С майка ми се разбирам идеално в 90% от времето.И тя до голяма степен също вярва в езотериката като мен,за разлика от баща ми,който вярва в дадени неща,които просто го устройват за да защитят неговата позиция в даден период.
    С баща ми,често хич не умеем да мелим брашно и няма човек,който да ми вдигне нервите до краен предел по всяка време като него.Все от нещо недоволен,все от всичко разбира и е запознат с всичко,все неговото мнение трябва да е най-меродавното и позицията му най-вярна,все трябва да му се правят четки за свършеното от него,а в обратната посока никакъв го няма. Все някой трябва да го разбира и да го гледа като писаното яйце,а в обратната посока никакъв го няма...
    С брат ми много се уважаваме,но и той понякога яко ме изнервя поне вътрешно.И двамата проявяват признаци на неподреденост и малко повърхностност към грижата за нещата и детайлите около тях бидейки работари и техничари,което мен много ме дразни на моменти.
    Като цяло с Водолеите от баща ми и брат ми стигам до извода,че все едно имат както се казва циганска пепел в дупетата. Работари някакви се в движение. Ако не спят и няма какво да правят, ще се затворят в някаква малка стаичка да и бутат мазилката,защото имала три кривинки и да я връщат отново и обратно. Много са ми активни нещо,за моята малко по-мудна и вечно колебаеща се природа. Абе като цяло май е трудно един Рак да се разбира много с Водолеи.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-12-2016 на 12:32
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си