Моята мама е телец, а татиту - декемврийски козирог.
Значи, дъртия е такъв кривак като характер, че покрай него и чувството му за тумор, умирам! Яде майка ми, приятеля ми, мен на моменти, близки, приятели, роднини... В едни прекрасни моменти го обичам повече от всичко на света, в други - не мога да го гледам. :ддд Като вземе та му се отвори приказката, ти се приисква да нямаш никакво мнение, а когато заобяснява колко ме обича, понякога едва го трая, щот мразя такива излияния. :дд Тръгне ли, обаче, да бачка или нещо да прави как си трябва, тва не мож го спреш по никой начин! Най-сериозния, точен и цепещ секундата на две човек е. И хем е ебати егоиста, хем е най-добрия и умен човек, който може да съществува на света! Не прави нищо твърде прибързано. И е адски забавен!
А майка е... майка. :ддд Тя е човек, който пита и се интересува как е минал денят ти, какво прави тоя, оня, трети, пети, десети от близките ми приятели, които съм водила в нас. Ама не клюкарски, напротив. С внимание. И е най-страхотния готвач, който може да съществува. На първо място е приятел и после родител. Пие си кафето с мен и аверите и си правят ташаци на мой гръб. Мааааалко е отровител, щот понякога е по-досадна, отколкото мога да понеса, но отдавам това на мен. Щот аз съм още по-кривак и от двамата и не търпя да ме питат, да ме обичат и да ме тормозят за глупости. Обещала ми е, че ако с авера не учим достатъчно, ще ни бие - прави се малко на родител, но в следващия момент, в който изцепи нещо от рода на „Четката ми за зъби е много ошмуглена и трябва да я сменя.“, целия родителски респект пада и отново става човека, който се съюзява с аверите ми, за да си прави гаргара с мен. Обича да се лигави с вкусна храна и добър алкохол - типичен телец. И още нещо - тоооооолкова е добра... Ама до простотия! И е супер търпелива, ако нещо ти викне или те набие, верно си го заслужил. А разревана и веднъж не съм я виждала за 20 години - такъв е камък, че сама си казва, че не помни откога не е ревала. Явно и аз съм прихванала от нея.