- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Ще започна с баналното, че първо трябва да харесаме обекта физически. Сори, но сме повърхностни. Ще говоря за себе си ся. Понякога е трудно да разбереш дали отвръщам на симпатиите или просто съм любезна, защото е трудно да заявя на някого, че не проявявам интерес, за да не му нараня чувствата. Залагам на това сам да се досети от оправданията ми да не излизаме или нещо от сорта. Как да разбереш дали те харесвам? Ако запомня факти за теб. Ппц съм много разсеяна и вятърничава и особено цифрички и числа мнооого трудно да запаметя, ако не ми е интерес. Ако ми кажеш за нещо свое любимо (филм, песен или друго) със сигурност ще остане в паметта ми (може би завинаги хд) и ще го свързвам с теб. Та, схана. Как да ми се харесаш? Аз съм пасивна във флиртовете, запознанствата и въобще първите стъпки. Малко разглезено сигурно ще прозвучи, но просто не ми се налага. Тъй че ще те харесам, ако си постоянен в "свалянето" хд ми. Харесвам арогантността, самочувствието, увереността и тн, но е много тънка границата, при която става неприятно. Трябва да излъчваш тези качества без да ги натрапваш. Обичам да ми галят егото и някой добре замислен комплимент няма да е излишен. Мразя бъбривците и излишното говорене. Мразя дребнавостта и педантичността. Като всяко момиче (предполагам) си падам по кавалерството. Забелязвам всичко без да ми е за цел. Харесва ми, когато ми отваряш вратата и ми даваш път, когато разчистваш след като сме хапнали, даваш ми якето си, ако ме завари студ, носиш ми пълната с какво ли не чанта и тн. Ти си този, който трябва да срути стените ми, за да се стигне до близост. Кофти, знам, но си заслужава хд
Не си падаме по лъскави подаръчета, а по хубавите неща, ахах. Не съм меркантилна кучка, отвращавам се от това и не си въобразявай, че можеш да ни спечелиш с нещо такова. Трябва да има смисъл или по-добре нищо. Без розовите банални неща, плс. За тва се сещам.