.
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Threaded View

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    аз последно време се разочаровам все повече от моята зодия (рак) и от водните зодии като цяло. чудила съм се дали да не си пусна блог за поп-астрология и там да си описвам наблюденията.. обаче ме мързи, така че сигурно няма.
    като цяло днес си мислех за елемента на водата, и особено чертите рак/скорпион, колко много егоизъм може да произведе "прекалената чувствителност". колко тия представители са стиснати, не си показват чувствата, все са в параноя, че някой ще ги нарани/предаде, и колко могат да са инфантилни, незрели, глупави, и надценяващи чувствата си. и какво като имаш чувства, да не си по-велик от другите.
    и тая убеденост, че моите чувства са по-важни от твоите. изключително водно качество, но по-скоро за рак и за скорпион, рибите не са такива. те не са от тоя свят, но при тях е друга лудостта - мания за спасяване, изключителен мазохизъм, но той крие надмеността им колко са "зрели" и как всичко им е ясно, мани мани.

Везни и интелект - не бих казала въобще. /или поне тези, които аз съм срещала/

Аз съм Рак с асцендент скорпион - познайте каква комбинация просто... иначе последното нещо, което може да се каже за водните знаци е егоизъм. За нас това не е присъщо, за водните знаци и особено раците, мисията им е да създадат семейство и имат нуждата да се грижат за някого. Те не могат да бъдат егоисти, дори в чувствата си. Аз винаги съм си мислела, че съм самодостатъчна и съм егоистка, но сега разбирам, че не мога. Дори в работата си се грижа за хората. Аз не бих казала, че съм от най-чувствителните, но със сигурност водните знаци имат дълбока душа и могат да я превърнат в много мощно и силно оръжие. Мисля, че сме много силна зодия, стига да преодолеем черногледството и да се фокусираме върху положителните си качества, защото те са много. Аз се дразня, че съм прекалено вътре в себе си, ама прекалено. Много чувствителност, бе, братче... на умиралка е. ;д

Едит: За мен от водните знаци Рибите са най. Малко ме дразнят в някои отношения, но поне мъжете са окей. Скорпионите, може би, са едни от най-магнетичните представители в зодиака, особено мъжете. Има една мистичност покрай тях. Доста лесно може да ги разпознаете, както казах, особено мъжете. Другите, според мен, типични и лесно разпознаваеми представителите от зодиака са Рак, Лъв и Дева. Просто аз само по начина им на изказ ги разбирам.
    Последно редактирано от nIkEnCeTy_bE : 06-10-2016 на 20:28
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си