- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Везни и интелект - не бих казала въобще. /или поне тези, които аз съм срещала/
Аз съм Рак с асцендент скорпион - познайте каква комбинация просто... иначе последното нещо, което може да се каже за водните знаци е егоизъм. За нас това не е присъщо, за водните знаци и особено раците, мисията им е да създадат семейство и имат нуждата да се грижат за някого. Те не могат да бъдат егоисти, дори в чувствата си. Аз винаги съм си мислела, че съм самодостатъчна и съм егоистка, но сега разбирам, че не мога. Дори в работата си се грижа за хората. Аз не бих казала, че съм от най-чувствителните, но със сигурност водните знаци имат дълбока душа и могат да я превърнат в много мощно и силно оръжие. Мисля, че сме много силна зодия, стига да преодолеем черногледството и да се фокусираме върху положителните си качества, защото те са много. Аз се дразня, че съм прекалено вътре в себе си, ама прекалено. Много чувствителност, бе, братче... на умиралка е. ;д
Едит: За мен от водните знаци Рибите са най. Малко ме дразнят в някои отношения, но поне мъжете са окей. Скорпионите, може би, са едни от най-магнетичните представители в зодиака, особено мъжете. Има една мистичност покрай тях. Доста лесно може да ги разпознаете, както казах, особено мъжете. Другите, според мен, типични и лесно разпознаваеми представителите от зодиака са Рак, Лъв и Дева. Просто аз само по начина им на изказ ги разбирам.
Последно редактирано от nIkEnCeTy_bE : 06-10-2016 на 20:28
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"