.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    добре де да ева щом познавате хората какви са според зодията

аде познайте зодията на някой според това какъв е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

Аз не казвам, че определям хората какви са и че задължително отговарят на зодията си. Не съм чак толкова зарибена, но вярвам, че човек е свързан по някакъв начин с това. И то не толкова с зодията, колкото с асцендент-а. Просто казвам, че повечето представители на определена зодия, доста се разбират външно. Носят някаква определена черта, присъща на повечето представители от този знак. Все пак зодията е свързана с отношенията с хората, докато асцендент-а и разположението на домовете е свързан с вътрешния и емоционалния свят.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

не могат
    'щото както вече казах зодиите са глупости

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    не могат
    Пффф аз пък отлично познавам и асценденти, и слънца, хората ми се чудят понякога..

Никенцету, егоизъм има във водните и то не рядко. За да не обобщавам, няма да казвам, "при всички", а по-скоро при голяма част от тях, и особено не са си преработили добре енергиите.
    Именно заради огромните чувства, които те просто не могат да преработят добре, и в най-лошия случай се затварят в себе си, и отказват на другите и на себе си нежност, сакън някой да не ги нарани. А едно от най-лошите отношения, които съм получавала, беше точно от мъж Скорпион, ама хайде. Както и това че съм рак не значи че не мога да видя противните си черти (щеше ми се и другите знаци да го можеха това). Като например колко много влагам в хората, но се плаша винаги от това колко силно захапвам, и почвам с едно защитно отблъскване, и тъпо, стиснато поведение. И не съм само аз, доста водни зодии са така, особено пък скорпионите, лелеее. Могат да се държат все едно те мразят и да са истински жестоки, иначе са влюбени. Бла. Изобщо водата освен изцеряваща, може да е адски токсична.
    Аз съм съгласна с нещата, които си написала, просто искам да акцентирам и на др. страна на монетата.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Пффф аз пък отлично познавам и асценденти, и слънца, хората ми се чудят понякога..
    ако си ги познавала то това е било слОчаЕнос

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Никенцету, егоизъм има във водните и то не рядко. За да не обобщавам, няма да казвам, "при всички", а по-скоро при голяма част от тях, и особено не са си преработили добре енергиите.
    Именно заради огромните чувства, които те просто не могат да преработят добре, и в най-лошия случай се затварят в себе си, и отказват на другите и на себе си нежност, сакън някой да не ги нарани. А едно от най-лошите отношения, които съм получавала, беше точно от мъж Скорпион, ама хайде. Както и това че съм рак не значи че не мога да видя противните си черти (щеше ми се и другите знаци да го можеха това). Като например колко много влагам в хората, но се плаша винаги от това колко силно захапвам, и почвам с едно защитно отблъскване, и тъпо, стиснато поведение. И не съм само аз, доста водни зодии са така, особено пък скорпионите, лелеее. Могат да се държат все едно те мразят и да са истински жестоки, иначе са влюбени. Бла. Изобщо водата освен изцеряваща, може да е адски токсична.
    Аз съм съгласна с нещата, които си написала, просто искам да акцентирам и на др. страна на монетата.
    като ти гледам аватара се чудя защо смяташ че астрологията е истина
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна

Да, така си е. Като цяло аз наистина вярвам пък в това, че си пасваме с определени знаци - както са водните помежду си и водните и земните знаци. Смисъл, наистина има някакво допълване. За частта, където влагаме повече и захапваме, да, така е. Поне при мен, донякъде. Водните знаци, особено раци, супер много раздават навсякъде. За скорпионите наистина ;д Мъжете особено се държат резервирано, а всъщност имат доста дълбока душа и могат да обичат много силно, стига да знаят как да го изразяват. Ние, водните, може да сме свикнали на това, но при среща с едни други знаци, това няма да се понрави. Аз също виждам недостатъците си, даже понякога забравям предимствата си, но да кажем, че в момента ги преработвам. Според мен, водните знаци, са едни от малкото, които ако съумеят да превърнат недостатъците си в сила, ще постигнат много и ще станат много силни хора.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен
    не могат
    Що да са? (:

Преди малко отново прочетох това, което jghgh ми написа преди близо 9 месеца и... позна за много неща. (:

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Що да са? (:

Преди малко отново прочетох това, което jghgh ми написа преди близо 9 месеца и... позна за много неща. (:
    тва със зодиите е все едно като се роди човек и ти да кажеш "я тоя е еди си ква зодия... ще бъде такъв, такъв, такъв и такъв" не мисля че има нещо вярно в тези зодии... не може да се каже че еди си коя зодия притежава точно определени качества защото същите тези качества може да ги притежава и човек който не е тази зодия
    така че не разбирам какво изобщо се обсъжда в тая тема
    едит: а това което ти е написала е било случайност както казах преди малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си