- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
добре де да ева щом познавате хората какви са според зодията
аде познайте зодията на някой според това какъв е
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз не казвам, че определям хората какви са и че задължително отговарят на зодията си. Не съм чак толкова зарибена, но вярвам, че човек е свързан по някакъв начин с това. И то не толкова с зодията, колкото с асцендент-а. Просто казвам, че повечето представители на определена зодия, доста се разбират външно. Носят някаква определена черта, присъща на повечето представители от този знак. Все пак зодията е свързана с отношенията с хората, докато асцендент-а и разположението на домовете е свързан с вътрешния и емоционалния свят.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Пффф аз пък отлично познавам и асценденти, и слънца, хората ми се чудят понякога..
Никенцету, егоизъм има във водните и то не рядко. За да не обобщавам, няма да казвам, "при всички", а по-скоро при голяма част от тях, и особено не са си преработили добре енергиите.
Именно заради огромните чувства, които те просто не могат да преработят добре, и в най-лошия случай се затварят в себе си, и отказват на другите и на себе си нежност, сакън някой да не ги нарани. А едно от най-лошите отношения, които съм получавала, беше точно от мъж Скорпион, ама хайде. Както и това че съм рак не значи че не мога да видя противните си черти (щеше ми се и другите знаци да го можеха това). Като например колко много влагам в хората, но се плаша винаги от това колко силно захапвам, и почвам с едно защитно отблъскване, и тъпо, стиснато поведение. И не съм само аз, доста водни зодии са така, особено пък скорпионите, лелеее. Могат да се държат все едно те мразят и да са истински жестоки, иначе са влюбени. Бла. Изобщо водата освен изцеряваща, може да е адски токсична.
Аз съм съгласна с нещата, които си написала, просто искам да акцентирам и на др. страна на монетата.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да, така си е. Като цяло аз наистина вярвам пък в това, че си пасваме с определени знаци - както са водните помежду си и водните и земните знаци. Смисъл, наистина има някакво допълване. За частта, където влагаме повече и захапваме, да, така е. Поне при мен, донякъде. Водните знаци, особено раци, супер много раздават навсякъде. За скорпионите наистина ;д Мъжете особено се държат резервирано, а всъщност имат доста дълбока душа и могат да обичат много силно, стига да знаят как да го изразяват. Ние, водните, може да сме свикнали на това, но при среща с едни други знаци, това няма да се понрави. Аз също виждам недостатъците си, даже понякога забравям предимствата си, но да кажем, че в момента ги преработвам. Според мен, водните знаци, са едни от малкото, които ако съумеят да превърнат недостатъците си в сила, ще постигнат много и ще станат много силни хора.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"