.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Hybrid View

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Честно казано, наблюденията ми върху повечето водни (всъщност раците), с които съм общувала, е, че се изкарват ебати онеправданите страдалци, все им е много зле в отношенията с хората, изобщо не могат да погледнат адекватно и зряло ситуацията, дълбоко наранени, омерзени... абе, дълбока драма. Мисля че това в отношенията им с хората им пречи супер много и като цяло е трудно да намериш баланса в общуването си с такъв човек - чувствителни до безмерност, затворени в себе си като костенурки, но очакванията за споделеност, отношение и емоция към тях са огромни, а то е двустранно, ебаси. Най-близкото ми същество е рак (сестра ми), познавам и още няколко, та повечето са такива, но тя е особено специален случай или може би просто я познавам най-добре. :Д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    дълбоко наранени, омерзени... абе, дълбока драма
    непонятна за един близнак концепция, не се пробвай

Не съм съгласна с jghgh, че водните са егоисти, според мен са най- себераздаващата се четвърт от зодиака. Може би желанието, другите да отговарят със същата интензивност на емоциите и правота на постъпките, би могло да се асоциира доста индиректно с няква доза егоизъм, но не и в класическия смисъл- абсурд.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си