Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
ахааа, за да става забавно, история с мъж везни:
зарибявахме се няк'во време, но нищо не излезе.

точно вчера му гледах в дневника снимка на някакъв букет, и нек'ва мацка му пише 'Благодаря ти, прекрасен подарък, а у', общо-взето поредната, която зарибява, щото везните са чаровни и са флиртаджии и той не прави изключение. И всички знаем как им шарят очите, точно миналата година ме зарибяваше много отявлено мъж, дето даже си беше писал в профила, че е женен, пак везни, ама както и да е.

та днес, пак влизам в профила на първия, да го поогледам, айде ся, няя се лъжем, жените го правим т'ва нещо. тая публикация липсва, скрита е! отделно си пише, че той си е сложил настройка кой какво да вижда в дневника му. лолз. стана ми странно, вчера я има, днес я няма, и си казах - ясна работата, за такъв мъж няма как да ме е яд, той е подмолен, той не иска да се афишира, че е във "връзка", за да може да зарибява други през това време.
жалка работа.

те тва везните
Флиртаджии са да, ама аз си мисля, че това го има при почти всички несъзряли момчета или поне такива, които не са си намерили майстора, в лицето на някое момиче. Типична тяхна черта е да се правят на недостъпни. Плюс това и са супер нерешителни за връзка.