- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
точноПървоначално написано от scanadal
и аз съм лъв и приятелят ми е лъв ..твърдо заставам зад лъвчетата
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Няма зодии, има само един Император, чиито легиони ще изпепелят неверниците.
Black Templars! For the Emperor!
Another version of the truth..
Мм май и аз ще кажа лъвове ;] Но не си избирам момчета според зодии![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз ще кажа че зодиите са fake-че и е тъпо въобще да се задава подобен въпрос.
П.П. И аз съм близнаци, но това няма абсолютно никакво значение
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от Cellmate
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ВеЗнИ
![]()
Първоначално написано от Cellmate
съгласен въпреки това си мисля че козирог е най яката зодия![]()
I intend to live forever, so far so good
Телец и Скорпион
а така, тва да се чуваПървоначално написано от FlashMX
и аз съм Лъв, както май се досетихте вече
аз познавам доста момчета Близнаци и мога да твърдя, че се разбирам с тях. и стрелците май не са лоши, въпреки че понякога дразнят с ината си
![]()
и само да ви кажа, че зодията наистина оказва някакво влияние при характерите на хората. ест, че всеки си е различен сам по себе си, но има черти, които присъстват във всеки представител на определена зодия![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
близнаците определено-освен,че са невероятни приятели са супер магнетични.Всеки човек от зодията,който познавам е уникален и му се развам неимоверно.Дори най-добрата ми фр-ка е близнаци![]()
Иначе се разбирам с деви много добре и с водолеите също.Не понасям лъвове и телци-нищо лично просто познаните ми от зодията са арогантни устатнициАз съм Везни
![]()
аз съм си с гадже Скорпион... аз съм Водолейче![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз съм скорпион, а той е овен. Адски е търпелив, просто понякога се чудя как ме търпи![]()
Абе аз лично не вярвам в тия простотии като най-привлекателна зодия, коя с коя зодия били перфектна двойка и т.н... Иначе има някои неща в самите описания за хората, които са вярни![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Емм аз съм везни,гаджето ми е рак,иначе най си ме кефят за момчета - телците и близнаците..уж и девите ама нещо не ми понасят..
![]()
Няма такова чудо като "най-привлекателна зодия".
nicolepcd
А бе везните са си чаровници![]()
Иначе аз и приятелят ми сме везни - голямо теглене пада![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
+1Първоначално написано от elsy
ПС: Гласувах за моята зодия * Рак![]()
Много ясно че мойта зодия Близнаци особено като съм с един приятел и той и ставаме луди и двамата![]()
Първоначално написано от MaMkaMy
и аз съм скорпионннн най добрите любовници са скорпионите и са най добри в оралната любов макара че на права :![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
TELCITE I LYVOVETE!
ВОДОЛЕЙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
*ал и аз съм везни ,тая зодия е готина ама в решениятаПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
та по темата :кви са тея глупости ,коя е най -хубава зодия ?! няма такава мания !Зависи от човека !Не от тва на коя гаджето и ква зодия било и ако не виждате пита се коя е най -привлекателна зодия ,не ква сте вие и гаджето ви и дали се разбирате![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Овен и Лъв!!!![]()
![]()