- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Аз съм дева и много трудно си пасвам с някого... Но най ми харесват телци и деви.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Лъв,телец,рак или поне от хората,които познавам,тези са най-най
Аз съм Везна![]()
Браво бе...скорпион вика...аз съм скорпион ама да ти кажа определено не е привлекателна зодияПървоначално написано от john95
.
Аз съм скорпион и най-много съм се влюбвала в телци![]()
За мен лично Телците, Рак съм но телци много ме привличат.
Вярно еПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
Телци най-много ме привличат
![]()
Везните сме на едно мнение по този въпрос.Първоначално написано от teenems
Някой да ви пита как се разбирате с гаджето?Въпросът е коя зодия смятате за привлекателна.Въпреки че аз мисля,че зодиите определят повече характера,а не външния вид.
Еми аз съм си Везничка....разбирам се идеално с водолей,телчета и скорпиончета. Девите,особено мъже ме дразнят с поведението си ужасно много. Овен...едвам ги търпя...близнаци... стават ама с много уговорки.
Приятелят ми е Телче и се разбираме прекрасно /да чукна на дърво/.Майка ми е Овне.... пфу неможем се изтраем повече от 7-8 часа заедно. Тате е Водолейче и е прекрасен!
така е водолейчетата сме супера аз съм със рак и ми е много добре
иначе за приятели със близнаци най-вече , със деви и скорпиони
незнам защо но със везните изобщо не се разбирам
а телците пък да не говорим
![]()
Лъв,Водолей,Везни,Скорпион имат един страхотен чар адски грациозни са много хубави зодий.
Страхотни са! Много ги обичам и като приятели и като нещо повече!Първоначално написано от spongkata
За да разбереш какъв е Стрелеца в леглото, трябва да сте двамата! Тогава ще разбереш какъв невероятен сексуален партнъор е!![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Така е!Първоначално написано от scanadal
![]()
Склонен съм да уважа всеки непознат мъж който е женен за лъвица повече от 10 години...по-добра реклама от това НЯМА!![]()
Иначе и аз съм Лъв![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Моята зодия е най-хубава-козирог![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ех, добре!Първоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Защо изобщо съществува тая тема,епа естествено,че рибите са ХА![]()
Вчера за 2-ри път излизах с жена скорпион, но не е единствената скорпионка, която познавам. Погледа на жената скорпион е направо хипнотизиращ. Не е нужно да казва каквото и да е за те превземе. Само трябва да те гледа в очите.
И имате много секси акита,нали така?Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
О да...ма що с такива малки букви..за такова признание се искат огроомнии буквииПървоначално написано от aciko
![]()
Е айде сега,да има малко цензура,все пак има и гнусливи хора !!!Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
За тях имам едно прекрасно пръстенцеПървоначално написано от aciko
![]()