- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
везни, близнаци,овен, лъвове тея хора са страхотниаз съм телец
(#) ...thats a cookie...
az napravo ne moga da se ponasqm vsi4kitemi gajeta sa lalove kreteni i sled kato skasamo po4vat vednaga da razpravqt 4e 6qli da me nabiqt i 4e ne me ponasqt. ako ne sam se precakala ta na
най - важното е характера ... мъж стрелец, жена овен и рак са хубави зодии, но зависи ...![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
Овенче съм си аз... Какво ще кажете за нас освен, че се разбирате с нас![]()
А иначеее скорпиони, рак, близнаци, рибки и стрелци...аа и телци...бее с повечето хора се разбирам![]()
I amar prestar aen
Han mathon ne nen
Han mathon ne chae
A han noston ned ‘wilith
Han mathon ne chae
Аз съм везна разбирам се добре със скорпион,близнаци,дева,риб и стрелец.
Е познавам хора от всичките зодии с някои се разбирам наистина добре повечето са зодия от изборените по горе.Но като пример овен някои овни са наистина супер други не мога да ги гледам!![]()
съберем ли се двама или повече рибоци превъртам от кефплуваме си в измисления ни свят и е супер Немога да понасям девите в повечето случеи но най-добрата ми приятелка е дева и са добре нещата макар че ме дразни понякога
не харесвам раците не ми допадат
относно близнаците мисля че при тях зависи от човека тъй като приятеля ми е близнаци и се разбираме перфектно а с една съученичка доста се караме и
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Близнаци е най - яката .... макар , че аз съм Везничка =D>
И аз като pam1 не ми върви да се разбирам с девите![]()
Аз съм Стрелец, но имам перфектна връзка с Дева, което е малко странно.
Аз съм Козирогче и мн са разбирам с Теленца Лъфчита![]()
![]()
абе като цяло харесвам животинчетата явно
ама ни знам кой харесва Козирогчита
![]()
Абсолютно!Първоначално написано от Kostadin_682
Аз също съм скорпион и най-добре се разбирам с козирог.![]()
скорпион -> риби много добре си подхождат
( една тайна за скорпионите и защо сме добри в секса..обикновенно:
9 месеца преди скорпионът е месец фефруари средата в на който е свети валентин(трифон зарезан)... така че ние сме или деца на любовта или на виното)![]()
Аз съм овца :PВсички зодии са хубави,но за мен най-яките са:близнаци,лъв,стрелец и ОВЕН разбира се
![]()
![]()
Аз сьм близнаци,мога да ви кажа че тази зодия е най-хубаватаИмаме странен характер но се разбираме почти с всички зодии.А и сме големи авантаджий (поне аз
)
skype - luso-.-
стрелец за момче![]()
гаднички
, но знаят как да те накарат да се чувстваш добре :P
![]()
![]()
:hump:![]()
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аз съм телец, а най-добрата ми приятелка е скорпион. Толкова сме привързани една към друга, че буквално си довършваме изреченията. Даваме всичко една за друга. Аз лично бих влязла в огъня заради нея, но е вярно, че в началото хич не се разбирахме.Първоначално написано от nadeto0405
Аз се сприятелявам страшно бързо с деви и лъвове. С тия двете зодии просто мога да стана приятелка, на 1-вата минута, в която сме се видели. Мога да разговарям с часове с тях без да ми омръзне, да не говорим, че имат страхотно чувство за хумор.
Скорпионите са костеливи и на пръв поглед са доста неприятни за нас телците, но веднъж опознаеш ли ги, няма да съжаляваш за нищо. Те са едни от най-добрите приятели и са една от най-мъдрите зодии.
Козирозите също ми вървят. С тях сме на отношения "просто приятели", нямам нищо против тях, дори са ми симпатични, но определено връзката ми с предните 3 зодии е доста по-голяма.
Близнаците от своя страна са доста двойнствени. Не ми харесва това, че все не могат да решат какво искат. Непостоянни са и в повечето случаи се правят на смешни с плоски шеги. Действат много прибързано, без много да мислят...но пък са страхотни приятели! влюбвала съм се в момче близнаци...независимо от гадните качества, магнетизмът им компенсира всичко!
Стрелците са страшно оригинални и печени хора. Един не съм срещнала, който да не ми допада![]()
За другите зодии нямам много наблюдения, но сякаш не се понасям много,много с рибите и водолеите.
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
az sum strelec,nai mn me kefqt bliznacite,luvovete i ovnite
Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !
Водолей съм, приятелката ми е Близнаци, имаме доста караници, но си се обичаме иначе се разбирам добре със Риби ;]