- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Аз съм телец, а най-добрата ми приятелка е скорпион. Толкова сме привързани една към друга, че буквално си довършваме изреченията. Даваме всичко една за друга. Аз лично бих влязла в огъня заради нея, но е вярно, че в началото хич не се разбирахме.Първоначално написано от nadeto0405
Аз се сприятелявам страшно бързо с деви и лъвове. С тия двете зодии просто мога да стана приятелка, на 1-вата минута, в която сме се видели. Мога да разговарям с часове с тях без да ми омръзне, да не говорим, че имат страхотно чувство за хумор.
Скорпионите са костеливи и на пръв поглед са доста неприятни за нас телците, но веднъж опознаеш ли ги, няма да съжаляваш за нищо. Те са едни от най-добрите приятели и са една от най-мъдрите зодии.
Козирозите също ми вървят. С тях сме на отношения "просто приятели", нямам нищо против тях, дори са ми симпатични, но определено връзката ми с предните 3 зодии е доста по-голяма.
Близнаците от своя страна са доста двойнствени. Не ми харесва това, че все не могат да решат какво искат. Непостоянни са и в повечето случаи се правят на смешни с плоски шеги. Действат много прибързано, без много да мислят...но пък са страхотни приятели! влюбвала съм се в момче близнаци...независимо от гадните качества, магнетизмът им компенсира всичко!
Стрелците са страшно оригинални и печени хора. Един не съм срещнала, който да не ми допада![]()
За другите зодии нямам много наблюдения, но сякаш не се понасям много,много с рибите и водолеите.
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...