- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Най-секси според мен са телците такива очички имат и такова тяло ..... повечето понеЛъвовете също стават и водолеите също
![]()
аз съм водолей и си допадам с везните и телците
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
хах еми Аз съм телец ии цял живот ми върви на везни ии тези си ме привличат явно![]()
veznii![]()
Овни и лъвове...огъня си е огън
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Телците рлз! Жалко, че никой мен не ме иска, въпреки, че съм телец..![]()
![]()
![]()
глупости според мен овен и овен са перфектната двойка примерно .. аз съм овца :P а най-готината зодия е деваПървоначално написано от anonimnaa
Що пък дева.Те са скучни и консервативни материалисти.Не си падам по деви,въпреки че могат да бъдат добри приятели
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Скорпион.Определено.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Аз съм овен.. Влюбена съм в стрелец..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За мвн овните са привлекателни,а също и стрелците..
![]()
така е ... ние лъвчетата сме си най-якитеПървоначално написано от scanadal
![]()
Мене ме кефат Скорпионите !!! може би защото аз съм скорпйон, но всички които са тази зодия ми харесват като хора.Е разбира се като всяка зодия си имат и много недостатъци![]()
![]()
![]()
St
Миии аз съм СКОРПИ и мн се кефяИначе ... нз, стрелците, водолеите, рибите ми допадат
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Скорпионите![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
az sam ribi i mnogo si haresvam zodiqta..Mnogo sme romanti4ni cyvstvitelni.emocionalni imame silno razvito 6 cyvstvo no ponqkoga ne se doverqvame na nego i gre6im trydno vzimame re6eniq po nqkoi put otdavat ni se izkustvata dobri priqteli sme umeem da izsly6vame i davame dobri saveti obicame harmoniqta mili ob6titelni sme i se nosim po tecenieto obicame da pravim ne6ata v posledniq moment sramejlivi sme ymni sme i t.n obicam i vodolei devi kozirozi telci sa6to gotini zodiiki
Covek moje da jivee bez priqteli,ama po-pusto jivee togava... !!!
ОМГ ВЕЧЕ И ЗОДИИТЕ ЛИ СА ПРИВЛЕКАТЕЛНИ![]()
скорпион :P
Аз,като скорпион не мога да устоя на козирозите ..![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Мерсиии,мерсииии.Първоначално написано от witchblade
![]()
А за мъжете Лъвове...незнам,всички,коит познавам и съм познавал ми се струват малкоооо...големи женкари.![]()
А за лъв и рак може би се получава добре,защото Лъвът обича да командва,Ракът пък обича да угажда и така.Един баланс.
Иначе установявам че се разбирам доста добре и с жени Близнаци.
не са скучни бих казала , че много си зависи от характера на човекПървоначално написано от love_enrique
девите са добри приятели и са страшно съсредоточени към това което искат