- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
+1 ш аз тва бях писала ,нещо подобно !те казват ,че най-добрата зодия е на гаджетата имПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
,мн тъпо. и след 15 дена го сменяте и ш кажете друга зодия нали
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
миии скорпион, овен, лъв и най-вече рибииии (защото аз сам рибка разбирасееее![]()
)
Обичам телци, раци и някои риби (от тия хора има всякакви разновидности бе)
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ами скорпиончета , деви и телци поне това са за мен . Но това не е толкова важно всеки човек в зависимост от датата си на раджане часът и мястото има различен асцедент и това е доста по решаващо за личността
Според мен една от една от най-хубавите зодии е Риби. Рибоците са мнoго чувствителни и добродушни.![]()
![]()
![]()
везни !![]()
ми разглеждах коментарите .. и разбрах че едни от най харесваните зодии са близнаци,телци,риби,овни ..
аз съм телец и мога да кажа че е мн добра зодия .. позволяваме да ни се качът на главата и .. но една от най-гадната ни черта че сме егоисти .. поне аз де .. тва ми изиграва гадна шега във живота,но ..
и сега да кажа .. значи една от любимите ми зодии е риби .. една от най-добрите ми приятелка е рибии .. мн е мила и добра с мене .. и все едно сме сестри .. всяка знае кво ше каже другата още преди да го направи .. обичам я ..
лъвовете .. обожавам лъвове .. когато се запозная със такъв човек мога още първата минута да почна да си говоря със негу за най-различни теми .. а и характера ми харесва много .. много са буини и едни такива ..
козирог .. другата ми най-добра приятелка е козичка .. o.O с нея се разбирам добре .. но когато имаме различни мнения за едно нещу .. почваме тка да се караме,че ше увикаме целия свят ..
не обичам близнаци .. незнам защо .. но не ги харесвам .. имала съм мн такива приятели и те вс за жалост ми забиха нож в гърба и .. вече не се доверявам тка сляпо .. на нали знаете че всичко е до характер ..
имам общи черти със овните и стрелците ..
но не обръщам мн внимание на зодиите .. все пак всеки е различен ..![]()
btw:в момента приятеля ми е телче .. кат мене .. дано вс провърви ..![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Аз съм овен - най-великата зодия за менПравена е по мое копие ахаха. Не знам , но ме кефи агресията , лъхаща от нея
![]()
Иначе като се събера с близнаци или скорпиони - все первезно звучи всичко хъхъ
Рибоци е сестра ми - слънце!
Харесвам и лъвовете и теленцата ( особено вторите ) тихи, тихи, ама бойни хихи.
Най-се карам с дева и рак ( дева е майка ми, ние ако не се сджавкаме за нещо пък на, пък рак е бест фр-то микакви спорове сме водили не е истина )
:P аз съм теле
идеално си гукаме с деви и везни -фаворити са ми-
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз съм рибок и на мен най ми пасва водолейсегашния ми приятел е водолей и първата ми любов беше водолей и МНОГО се разбираме
![]()
не вярвам в зодии мн мн![]()
аз съм близнаци и все още не съм намерила зодия с която се разбирам![]()
![]()
обикновено с друг близнак си пасваме щото сме лигави ..ама не трае дълго .. знам че с рак НЕ СЕ разбирам .. и дам тва е май
![]()
![]()
.!.
Аз съм ДЕВА и съм влюбен до полуда в ТЕЛЕЦ![]()
![]()
![]()
- умни, с невероятно чувство за хумор, винаги те разбират и са готови да ти помогнат както могат , супер чаровни и пленителни
да не говорим колко палави са
. И честно казано не познавам и 1 телец, който да не е просто върха.
И са ебати фурнаджийските лопати..Първоначално написано от bluebutterfly
Иначе най-привлекателна зодия... не знам, наистина.
Да казвам с кой се разбирам не е отговора на въпроса, поне не изцяло..
Да кажем, че лъвовете са много магнетични. :Р Но когато не се правят.. понеже има два вида лъвове по мои наблюдения.. и някои са същински нарциси, другите са с добро самочувствие и са някви яки, ама не го изтъкват...![]()
И скорпионите са секси... Но си опира и до характер, външност, излъчване, поведение.. последното е много важно ;Д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ВОДОЛЕЙ са най - големите лица![]()
АМм аз шъъм раК......Забелязах ,че повечето тука харесвате близнаци... лъвове .. телци..... има нещо в Близнаците което ме дразни,може би тфа че се обиждат за мнн странни работи понякота.. и като се нацупят ..малииии
За тфа пък сичките ми близки приятели са такива.................
Винаги съм си харесвала момчета Телци..... обаче Рак+Телец ....тфа е от типа двойки дето постоянно ше се карат![]()
А пъкк лъвовете нещо не ми понася самочуствието им .. пъълна противоположност са ми ...![]()
Около мене ..самооо рибиразбираме се долу горе ама не сме кой знае кви фр (голееми нагаждачи са спОред мен ..
)
Ако говорим за чар ..Везните по принцип са доста симпатични същества :P За другите зодии нямам по особени впечатления.....
ИИ за разлика от сички тука няма да кажа че съм "найй-готината зодия" ,защото съм казала че такова криво същество като мен няма да го изтрая дълго...![]()
What g0od is a [color=violet]
Близнаци![]()
Първоначално написано от UnHappyy
Да,естествено е да те дразнят,защото са много двуличнима нещо в Близнаците което ме дразни![]()
Нищо лично към никой,но тези близнаци,които познавам са такива....
иначе мен ми харесват раците ,стрелците и козирозите.
Рачетата са много добри душички,според мой наблюдения,стрелците са големи купонджии и са много откровенни, a пък козирозите са здраво стъпили на земята и не витаят в облаците,една много добра черта,особенно като се cблъскаш с живота![]()
Водолеите според мен са най-привлекателни .. те направо са създадени за .. хубави нещаТакъв поглед имат и най-хубавото е че от тях може да се очаква всичко и никога не може да ти е скучно
Телците и везните също стават
Не ми харесват овните и близнаците .. нищо лично към никой
![]()
еий яко сте се вкарали с тия зодиизнам само мойта зодия кога е, другите не ги ебавам
![]()
лъв съм аз![]()
ОМФГ ЗОМГ РОФЛ ДГД ГГ ГЛ ХФ НЗ .... не се сещам за повече неща,за да
изкажа чувството ми за ИЗКЛЮЧИТЕЛНО тъпата ТЕМА!!! .... писна ми, когато хората почнат да вярват на ОГРАНИЧЕНОТО човечество (с малки изключения!!) => прави си сам изводи :д
хих така еПървоначално написано от love_enrique
везничките, стрелците, и водолейте са ми фаворити![]()
Е това е много относително. Сигурно в темата са споменати всички зодии,което доказва моята теза.![]()
Eee..skorpion estestveno![]()
![]()