- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
ми разглеждах коментарите .. и разбрах че едни от най харесваните зодии са близнаци,телци,риби,овни ..
аз съм телец и мога да кажа че е мн добра зодия .. позволяваме да ни се качът на главата и .. но една от най-гадната ни черта че сме егоисти .. поне аз де .. тва ми изиграва гадна шега във живота,но ..
и сега да кажа .. значи една от любимите ми зодии е риби .. една от най-добрите ми приятелка е рибии .. мн е мила и добра с мене .. и все едно сме сестри .. всяка знае кво ше каже другата още преди да го направи .. обичам я ..
лъвовете .. обожавам лъвове .. когато се запозная със такъв човек мога още първата минута да почна да си говоря със негу за най-различни теми .. а и характера ми харесва много .. много са буини и едни такива ..
козирог .. другата ми най-добра приятелка е козичка .. o.O с нея се разбирам добре .. но когато имаме различни мнения за едно нещу .. почваме тка да се караме,че ше увикаме целия свят ..
не обичам близнаци .. незнам защо .. но не ги харесвам .. имала съм мн такива приятели и те вс за жалост ми забиха нож в гърба и .. вече не се доверявам тка сляпо .. на нали знаете че всичко е до характер ..
имам общи черти със овните и стрелците ..
но не обръщам мн внимание на зодиите .. все пак всеки е различен ..![]()
btw:в момента приятеля ми е телче .. кат мене .. дано вс провърви ..![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(