.
Отговор в тема
Страница 12 от 105 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 2622
    Град
    Ямбол
    Няма какво да говорим - Козирог е най-яката зодия!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Аз съм везни
    Най-готино ми е с дева или с някой от моята зодия.... Странна работа...
    To be yourself is all that you can do...

Ами аз съм Близнаци
    Гордея се със зодията си
    ОВЕН И БЛИЗНАЦИ FOREVER

Според мен са овен, телец, лъв и дева. Всички хора с такива зодии, които познавам, са много готини хора и ми правят най-голямо и добро впечатление.

мойта си е яка водолей

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от phattbasse
    a podhodqsht partnior na Ovena sa Streleca i Skorpiona ... medeccccccc
    Стрелец,лъв и овен.Това са най-подходящите за нас овенчетата.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Цитирай Първоначално написано от UnHappyy
    АМм аз шъъм раК...... Забелязах ,че повечето тука харесвате близнаци... лъвове .. телци..... има нещо в Близнаците което ме дразни,може би тфа че се обиждат за мнн странни работи понякота.. и като се нацупят ..малииии За тфа пък сичките ми близки приятели са такива.................

Винаги съм си харесвала момчета Телци..... обаче Рак+Телец ....тфа е от типа двойки дето постоянно ше се карат

А пъкк лъвовете нещо не ми понася самочуствието им .. пъълна противоположност са ми ...

Около мене ..самооо риби разбираме се долу горе ама не сме кой знае кви фр (голееми нагаждачи са спОред мен .. )

Ако говорим за чар ..Везните по принцип са доста симпатични същества :P За другите зодии нямам по особени впечатления.....

ИИ за разлика от сички тука няма да кажа че съм "найй-готината зодия" ,защото съм казала че такова криво същество като мен няма да го изтрая дълго...

ма нещо в Близнаците което ме дразни
    Да,естествено е да те дразнят,защото са много двулични
    Нищо лично към никой,но тези близнаци,които познавам са такива....
    иначе мен ми харесват раците ,стрелците и козирозите.
    Рачетата са много добри душички,според мой наблюдения,стрелците са големи купонджии и са много откровенни, a пък козирозите са здраво стъпили на земята и не витаят в облаците,една много добра черта,особенно като се cблъскаш с живота
    Близнаците наистина са адски кучки...И аз потвърждавам!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма привлекателни зодии, а привлекателни представители на зодиите. И това, че рибите са нагаждачи, е огромна заблуда! Това, че сме тактични и доста често се случва да премълчим, за да не засегнем нечие его, не бива да се бърка с подлизурство!

Не се разбирам с мъже Близнаци. Даже и когато попитам за рождена дата, смятам зодията и ако е Близнаци, ми светва червена лампичка в съзнанието.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    АМм аз шъъм раК...... Забелязах ,че повечето тука харесвате близнаци... лъвове .. телци..... има нещо в Близнаците което ме дразни,може би тфа че се обиждат за мнн странни работи понякота.. и като се нацупят ..малииии За тфа пък сичките ми близки приятели са такива.................

Винаги съм си харесвала момчета Телци..... обаче Рак+Телец ....тфа е от типа двойки дето постоянно ше се карат

А пъкк лъвовете нещо не ми понася самочуствието им .. пъълна противоположност са ми ...

Около мене ..самооо риби разбираме се долу горе ама не сме кой знае кви фр (голееми нагаждачи са спОред мен .. )

Ако говорим за чар ..Везните по принцип са доста симпатични същества :P За другите зодии нямам по особени впечатления.....

ИИ за разлика от сички тука няма да кажа че съм "найй-готината зодия" ,защото съм казала че такова криво същество като мен няма да го изтрая дълго...

Рачетата са много добри душички,според мой наблюдения,стрелците са големи купонджии и са много откровенни, a пък козирозите са здраво стъпили на земята и не витаят в облаците,една много добра черта,особенно като се cблъскаш с живота
    И аз съм на същото мнение .. всички кучки и така наречените плейбои които познавам са близнаци

Супер фен Аватара на nymphadora
    Овен съм аз и много се разбирам с лъвчета,рибоци,деви и стрелци.
    а така мацко и аз съм овчица и с лъвчета се разбирам прекрасно

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Станахме доста овчици тук,мале ние ще превземем форума..

Град
    Сливен
    Ааа рибоците къде ги оставихте
    Get what you can and never get back

ами .. с овенчета .. рибоци .. деви
    а аз съм лъвчее
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Ааа рибоците къде ги оставихте
    Не се сърди,бе човек... :P С рибоци се разбирам перфе...Има един от моя клас.Много луд,мале не е истина.Днес имахме час по счетоводство и той не спря да говори.Аз започнах да го замерям,а той пак си говори...

Емиии ... аз съм стрелец и всички са ми казвали че съм много откровена и голям купонджия(надяваме се да е така).Аз нямам мн приятели но каро цяло лъвчетата,везните и овенчетата са ми най-приятни.Скорпионите и близнаците не ги харесвам особено.

Аз съм лъвче,приятелят ми е везни...А по принцип,не мисля че зодиите са важни...И аз съм чела за сходството м/у зодиите,ама нещо не им вярвам...Все пак си зависи от характера на човека,а не от зодията

;)

Тя може да напише книга за това как трябва да се върви, да се говори, да се поглежда, когато искаш да изкушиш един мъж. Тази разтапяща чувственост се носи в долината на нейните желания и е предназначена да задоволи нуждите на нейното тяло. Само мъж с ниска сексуална потентност не откликва на страстта в нейните очи и глас. Без да каже нито сричка, тя може да каже думата “секс” на всички възможни езици. Когато срещне привлекателен мъж, знае по какъв начин да го откъсне от всичко и не след дълго той е твърде заинтригуван, за да забележи която и да било друга жена. За него е добре да не се противопоставя. Няма смисъл – един случай, когато и най-подвижният субект не може да устои на силата на привличане. Даже ако тя не е хубава, нейните хипнотизиращи очи ще го задържат и той ще разбере как се чувства бедната сърна, когато е хипнотизирана от кобрата. Държи на бляскав ескорт. Където и да отиде, обича да пътува в първа класа и е по-добре да платите с усмивка. Ако сте ядосан от нейния невъзмутим начин да се разпорежда с парите ви, не го показвайте, в противен случай и вие, и вашите пари скоро ще потънете в забвение. Тя има енергия за няколко жени. Обича да работи и играе много. Във всеки вид дейност е склонна да влага повече от необходимото. Това може да бъде вълнуващо, но и изтощава. Никога няма да бъдете отегчен, но може да почнете да мечтаете за по-тих и спокоен живот.

Тя се отнася сериозно към любовта и е човек на страстите си. Но това не винаги се отнася само до секса, нейната страст към живота съществува независимо от какъвто и да било партньор. Така става непревзимаема за мъжете, които искат да я подчинят и да я направят зависима. Даже когато успеят, те не могат да проникнат в тайните дълбини на нейната скрита чувственост.

В спалнята е взискателна и нейните изисквания са твърде тежки за много мъже. Има малко търпение за тези, които не са съизмерими с нея или я оставят наполовина задоволена. От друга страна, е добра за онези, които страдат от психологични задръжки, и ще направи чудеса от евин импотентен мъж, ако причината е в мозъка му. Това не е алтруизъм от нейна страна. Начинът, по който гледа на нещата е, че тя просто прави точно това, което е необходимо, за да му помогне да я задоволи. Има остър ум и е надарена със забележителна интуиция. Твърде критична и точна, вижда мотивите на другите и същевременно остава непроницаема за техните опити да я доближат. Истинският й характер не се разкрива лесно и може завинаги да си остане нейна тайна.

Упорита е в преследването на целите си. Има търпението и възможностите да ги постигне, всичките й ходове са внимателно планирани. Необходима е сина воля, за да й се противоречи, тъй като знае какво иска и се опитва да го постигне с необикновена сила. Не може да бъде отклонена или накарана да промени решението си. Внимание: нейната изключително емоционална натура, веднъж разгневена, може да стане много опасна. Тя става разрушителна и унищожителна. Ако я предадете, става най-опасният ви враг. Няма скрупули, когато иска възмездие за някой, който не е оправдал доверието й. Иска не само да накаже този, който я е обидил, но и да го унижи и потисне.

Ревността е най-голямата й грешка. Очаква любовникът й да запази всичкото си обожание за нея. Открива изневери и там, където ги няма. На празненство, ако този, който я придружава, прекара няколко минути в частен разговор с привлекателна жена, тя решава, че той си урежда среща и съответно реагира. Не е типът жена, която стои тихо в ъгъла и се прави на лампион. Развихря се като буря. Презира слабостта и тези, които се поддават на натиск. Ако имате пропуски в защитата си, тя ще ги открие. Ако искате да стоите близо до нея, трябва да съумеете да получите това, защото няма да ви го поднесе. Ако е добре предразположена, тя се държи с любовника си като с крал. Но когато настроенията й се променят (а те често, много често се менят), сравнява го със земята. Нейните кавги са винаги на високи децибели. Ако не сте успели да изгладите отношенията си, преди да се разделите, не се отбивайте на другия ден у тях – все едно, че нищо не е имало. Ще се чувствате, като че ли приказвате на непозната жена при преплитане на телефонните линии.

Нещо, в което трябва да бъдете сигурни: тя е дълбоко емоционална, много чувствителна и безкрайно вярна на този, когото обича. Може да направи много жертви за човека, който е успял да я впечатли. Ако мъжът успее да я посрещне както трябва, ще бъде негова завинаги. Жената скорпион става вярна стопанка, която ще ви защитава на публично място, ще се бори при различни обстоятелства за вас и няма да слуша какво казват или какво мислят съседите. Но не си позволявайте слабости, защото тогава тя може да се обърне срещу вас. Бракът, както вече сте разбрали, може да бъде или рай, или ад. Няма среден път. Помнете, това е най-крайният знак от зодиака.

Тя е забележителна жена. Тези със слаби сърца трябва да стоят далече от нея!

ЖЕНАТА СКОРПИОН

Цитирай Първоначално написано от selens

И аз съм на същото мнение .. всички кучки и така наречените плейбои които познавам са близнаци

Я, не говорете така за зодията ни

slun4ice_90 ти не си ли овен? Попринцип близнаците и овните се разбират

аз съм козирог а най-добрата ми приятелка е лъв и се разбираме много иначе ако говорим за хора от другия пол - везни и овен
    ..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Рачетата и теленцата са най-жизнерадостни,тези хора просто имат някакво много симпатично излъчване Но да не забравя минутките за самореклама на рибоците :P

+1 ,, Аз съм рак , не знам колко съм привлекателна , но както Нана написа имаме доста симпатично излъчване , повече от това накъде .. Най - добре си пасвам с Телците! Имала съм 2 сериозни връзки и двете с Телци , страхотно се разбирам с тях ,, Много ме привличат , Телец ли си е достатъчно да си достоен за мен !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

А да бих допълнила , че съм напълно съгласна с мнението на UnHappyy и бих допълнила ,че мразя Скорпиони ужасни са ! ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    yambol
    Аз съм Везна , а приятеля ми е скорпион , а пък другото ми по-голямо жадже е момиче тя е Козирог
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Голям фен Аватара на Dollystar
    Като че ли стрелец ( аз съм овен )

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Зодий не потбирам
    и аз
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Ам аз съм си рачее , а приятелката ми е риби....ноо смятам , че от противоположния пол най-привлекателни са девите.Нз що така ама имам такова впечатление оносно близнаците наистина повечето са супер двулични , лицемери и т.н. , но има и печени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си