Цитирай Първоначално написано от Davitrov
Говоря за девите по принцип. А и тази двойка е повече успешна в по-късните години, когато индивидите са зрели. Моето аматьорско мнение :С Аз не мога да понасям повечето деви заради свръххипнотизирането в дадена дейност и тотална откъснатост от всичко останало.

Особено се хипнотизират от мръсно... Няма да й пука, че съм прострелян, а че подът сега е нацапан и трябва да се чисти... Чак до такива степени стигат само аутистите, но след 5-6 пъти беземоционални упреци, че не си чистиш... ти писва. Дразни и девиза на девата "МОЖЕ И ПО-ДОБРЕ"...

А за робини сте идеални, особено ако сте влюбени :С Но клоните и към сметкаджийство и хладнокръвно пресметвачество по някой път
Най-често мъжете на такива жени са деспоти.
хаха това наистина не е нормално!!! Аз наистина се свръххипнотизирам обаче никога не е в нещо като чистене или нещо дребно..Просто когато ми хареса нещо и го искам, за всичко друго забравям, зарязвам всякаква работа докато не го получа и нямам дори търпение, трябва да го получа на момента.. И започвам да работя усърдно само и единствено за това
Не всички деви са побъркани на тема работа и организация!! Макар че така пише навсякъде..