Аз съм риби и по някакво странно стечение на обстоятелствата, все се оплитам живота с некви деви. ... пичове са и трудно можеш да разбереш какво точно иксат, мислят и чувстват. може би точно тва ме привлича в тях. най - добрите прителки които съм имала се деви са били (имала, значи, че и двете заминаха за чужбина, а не че сме се скарали

)а сега си падам по момче дева

.
Рибите. ние сме много яка зодия. смисъл, че в нас се съчетават особени черти от всички останали зодиаклани знаци ; ) . имаме изобилие от получителни качества, ноо: има някой представители, които са склонни към хазарт/разврат/наркоманство/пиянство/алчност. тия черти от характера хич не са привлекателни

. обаче, ние рибоците се делим на две основни групи. едните (в живота) вървят срещу течението, другите по течението. / е тия дет са по течението са кофти хора, винаги са контра и никой не ги търпи/ срещу течението - тва са много яки хора, но и чувствителни, внимавайте да не ги нараните ; )).
иначе аз се разбирам с всички хора.. е, с лъвовете малкооо, нямаме общи интереси, но единствено стях. обаче за сметка на това супер добре си пасвам с: телец/рак/дева/скорпион и разбира се водолей

.