.
Отговор в тема
Страница 47 от 105 ПървиПърви ... 374344454647484950515797 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 2622
    рибок много си я обичам тая зодия а да и лъвчетата много си ги обичкам много свесни хора .. напрау са ми слабост абе тея двете зодии за мен са най-добрите и най-красивите поне аз така мисля
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Цитирай Първоначално написано от BoBa4eWeR
    Стрелец и Скорпион сякаш тези зодии са създадени един за друг
    Далеч не е така Скорпионите са слабост на стрелците ,но въпреки това стрелците обичат свободата и експериментите и след време връзката им доскучава.Искат да опитват нови неща като тройки може би.От друга страна скорпионите започват да се държат собственически като връзката напредне ,а това не се харесва на свободолюбивият характер на стрелеца.Връзката между двете зодии е забавно увлечение в началото ,но по нататък се разделят.Скорпионите са чуствителни и изискват много внимание когато става въпрос за емоционален проблем ,а стрелците просто не разбират и се отнасят с лека ръка.Това изключително много дразни скорпионите.

Това го казвам за 15 000 път ,най - перфектните връзки в зодиака са СКОРПИОН ,РИБИ И РАК.Скорпион - скорпион ,скорпион - рак ,скорпион - риби ,риби - рак ,риби - риби ,рак - рак ,няма значение.И трите водни знака са чуствителни ,внимателни ,тактични и се разбират перфектно.Нямате грижа и на емоционално ,и на физическо ниво.Въпреки ,че най - стабилната връзка е телец- телец ,много земна и много се разбират ,връзките между водните зодии са най - емоционални ,преплетени и страстни.

аз лично съм риби. аз мен все пак зодията няма никакво значение. зодията на половинката никога не е била определяща за мен и мисля, че така е по-добре
    „Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”

Може и да съм писала някъде назад. Аз лично харесвам като зодии Дева, Козирог и Овен. С първите две се разбираме доста добре като един дол дренки. С Fвена също успяваме да се напаснем въпреки, че съм имала и големи кавги с подобни.
    За телец - телец не съм съгласна, много инат на едно място се събира. XD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Аз съм Дева, но като че ли най ме кефят момчета Козирог или Рак
    Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD

лъвчета ;д

Цитирай Първоначално написано от vili7y
    аз съм телец и по принцип мн ме привличат козирозите нещо подсъзнателно е при мен :P иначе се разбирам с почти всички зодии :P

Хах... при мене обратното

Град
    Philippines
    мисля че няма значение зодията, ама Скорпионите са си най ^^
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от ChoiYoNa
    Цитирай Първоначално написано от BoBa4eWeR
    Стрелец и Скорпион сякаш тези зодии са създадени един за друг
    Далеч не е така Скорпионите са слабост на стрелците ,но въпреки това стрелците обичат свободата и експериментите и след време връзката им доскучава.Искат да опитват нови неща като тройки може би.От друга страна скорпионите започват да се държат собственически като връзката напредне ,а това не се харесва на свободолюбивият характер на стрелеца.Връзката между двете зодии е забавно увлечение в началото ,но по нататък се разделят.Скорпионите са чуствителни и изискват много внимание когато става въпрос за емоционален проблем ,а стрелците просто не разбират и се отнасят с лека ръка.Това изключително много дразни скорпионите.

Това го казвам за 15 000 път ,най - перфектните връзки в зодиака са СКОРПИОН ,РИБИ И РАК.Скорпион - скорпион ,скорпион - рак ,скорпион - риби ,риби - рак ,риби - риби ,рак - рак ,няма значение.И трите водни знака са чуствителни ,внимателни ,тактични и се разбират перфектно.Нямате грижа и на емоционално ,и на физическо ниво.Въпреки ,че най - стабилната връзка е телец- телец ,много земна и много се разбират ,връзките между водните зодии са най - емоционални ,преплетени и страстни.
    Първата ми уж сериозна връзка - Скорпион и Риби , ама се разделихме, нещо ми писна от скучния Рибок. (3 месеца)
    След това последва една 2 седмична с един скорпион - олигофренска работа.
    След това - 2 години и 6 месеца -скорпион с рак Ама от мелодрами ми писна , не че не му кръшках де. (той беше инак дърт пръч, 7г. по-голям от мен)
    Едно от кръшканията беше със скорпион пак Забавлявахме се, все на косъм да не ни хванат половинките, като едната от тях беше в съседната стая и през двете вечери

И сега сме пак два скорпиона , от 9 месеца вече. Нещата са чудесни. Ако не сме заедно по цял ден (седим заедно в училище), си говорим по цели вечери/нощи/дни . Като едно цяло сме. Друг не ни е потрябвал през тези месеци.

Та, идеята ми беше - Скорпионите са Awesome . Лъвовете също. Иде ти да ги избиеш. Също и Стрелците си ги бива, жалко , че почти не познавам такива(мъже).
    Раците са направо чудесни хора, мъже, събеседници , ако не ти се наложи да задълбочаваш . Тогава става боза . Ама познавам и двама раци (мъж и жена , на 40 и 55г.) - такива непукисти са, заедно са колкото да си имат занимавка чат пат. Не си говорят нищо съществено, само ходят напред-назад някъде и си гледат кефа.Явно, защото не задълбочават, вече не са първа младост.
    Мъжете Деви съм ги признала, че са пълни идиоти. Някой само да не се засегне.

Аз съм рибка и се разбирам с козирог рак и скорпион аа и стрелец )

Кажете нещо за близнаците... така като сте тръгнали

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Кажете нещо за близнаците... така като сте тръгнали
    много си падам по близнаци и стрелци, обожавам и скорпиони!

но на ПЪРВО място слагам нас- ЛЪВЧЕТАТА
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Незнам, ама аз най - много се разбирам с телците. Козирог съм

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Овен с овен мн добра конбинация

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Везните не ги видях никъде
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на spopi
    Скорпион обичам си зодията На мнение съм че най-привлекателната зодия е скорпион. Приятеля ми е телец добре се разбираме.Най-добрата приятелка ми е рак. С риби се разбирам и водолей близнаци и дева. Мисла че и до характера на човек.

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    ТЕЛЕЦ <3 ВЕЗНИ
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Сложен въпрос... досега най-силно съм обичал една представителка на зодия Стрелец. Като хора ми допадат "рогатите зодии" (Овен, Телец, Козирог), както и някои от "моите хора" Девите. Трудно се разбирам с Водолеи, Близнаци и може би Везни.

Оле,само не и Везни!!!!Всичко друго да,но везни-Никога повече...Представителите на тази зодия(без да се обиждате) хем ги боли,хем ги сърби Мислят се за най-добрите във всичко,че и за единствени Прекалено високо самочувствие.то лошо няма ама чак толкова Една везна не знае какво иска..не уважава хората около себе си(това си зависи и от човека)Стига толкова за тях Та отговора ми е,всяка друга зодия е привлекателна и би ми била инт,но не и везни

Град
    Варна, моретоо :)
    Тази тема е толкова тъпа колкото вицовете на Къци...

Съгласен съм с роско.Аз съм рак и никога не съм мислил,че това ще зависи от зодията!
    Metallica! <3

Град
    bulgaria
    всичко си зависи от човека

аз съм рак но много ме привличат везни и телчета ( телец)

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Везничките естественоо...
    Само така! Аз съм везничка ии много си обичам зодията.Много сме нежни, но и много чувствителни. Най ме кефят лъвовете и скорпионите! [/size] А ии не ви препоръчвам да се заяждате с везни...Поне при мен става опасно! [/size]

везните най ме кефят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си