- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
рибокмного си я обичам тая зодия
а да и лъвчетата много си ги обичкам много свесни хора .. напрау са ми слабост
![]()
абе тея двете зодии за мен са най-добрите и най-красивите поне аз така мисля
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Далеч не е такаПървоначално написано от BoBa4eWeR
Скорпионите са слабост на стрелците ,но въпреки това стрелците обичат свободата и експериментите и след време връзката им доскучава.Искат да опитват нови неща като тройки може би.От друга страна скорпионите започват да се държат собственически като връзката напредне ,а това не се харесва на свободолюбивият характер на стрелеца.Връзката между двете зодии е забавно увлечение в началото ,но по нататък се разделят.Скорпионите са чуствителни и изискват много внимание когато става въпрос за емоционален проблем ,а стрелците просто не разбират и се отнасят с лека ръка.Това изключително много дразни скорпионите.
Това го казвам за 15 000 път ,най - перфектните връзки в зодиака са СКОРПИОН ,РИБИ И РАК.Скорпион - скорпион ,скорпион - рак ,скорпион - риби ,риби - рак ,риби - риби ,рак - рак ,няма значение.И трите водни знака са чуствителни ,внимателни ,тактични и се разбират перфектно.Нямате грижа и на емоционално ,и на физическо ниво.Въпреки ,че най - стабилната връзка е телец- телец ,много земна и много се разбират ,връзките между водните зодии са най - емоционални ,преплетени и страстни.
аз лично съм риби. аз мен все пак зодията няма никакво значение. зодията на половинката никога не е била определяща за мен и мисля, че така е по-добре![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Може и да съм писала някъде назад. Аз лично харесвам като зодии Дева, Козирог и Овен. С първите две се разбираме доста добре като един дол дренки. С Fвена също успяваме да се напаснем въпреки, че съм имала и големи кавги с подобни.
За телец - телец не съм съгласна, много инат на едно място се събира. XD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз съм Дева, но като че ли най ме кефят момчета Козирог или Рак
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
лъвчета ;д
Първоначално написано от vili7y
Хах... при мене обратното![]()
мисля че няма значение зодията, ама Скорпионите са си най ^^
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Първата ми уж сериозна връзка - Скорпион и Риби , ама се разделихме, нещо ми писна от скучния Рибок. (3 месеца)Първоначално написано от ChoiYoNa
След това последва една 2 седмична с един скорпион - олигофренска работа.
След това - 2 години и 6 месеца -скорпион с ракАма от мелодрами ми писна , не че не му кръшках де. (той беше инак дърт пръч, 7г. по-голям от мен)
Едно от кръшканията беше със скорпион пакЗабавлявахме се, все на косъм да не ни хванат половинките, като едната от тях беше в съседната стая и през двете вечери
![]()
И сега сме пак два скорпиона , от 9 месеца вече. Нещата са чудесни. Ако не сме заедно по цял ден (седим заедно в училище), си говорим по цели вечери/нощи/дни . Като едно цяло сме. Друг не ни е потрябвал през тези месеци.
Та, идеята ми беше - Скорпионите са Awesome . Лъвовете също. Иде ти да ги избиеш. Също и Стрелците си ги бива, жалко , че почти не познавам такива(мъже).
Раците са направо чудесни хора, мъже, събеседници , ако не ти се наложи да задълбочаваш . Тогава става боза . Ама познавам и двама раци (мъж и жена , на 40 и 55г.) - такива непукисти са, заедно са колкото да си имат занимавка чат пат. Не си говорят нищо съществено, само ходят напред-назад някъде и си гледат кефа.Явно, защото не задълбочават, вече не са първа младост.
Мъжете Деви съм ги признала, че са пълни идиоти. Някой само да не се засегне.![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз съм рибка и се разбирам с козирог рак и скорпион аа и стрелец)
Кажете нещо за близнаците... така като сте тръгнали
много си падам по близнаци и стрелци, обожавам и скорпиони!Първоначално написано от OneGuy
но на ПЪРВО място слагам нас- ЛЪВЧЕТАТА![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Овен с овен мн добра конбинация![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Везните не ги видях никъде![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Скорпион обичам си зодиятаНа мнение съм че най-привлекателната зодия е скорпион.
Приятеля ми е телец добре се разбираме.Най-добрата приятелка ми е рак. С риби се разбирам и водолей близнаци и дева. Мисла че и до характера на човек.
![]()
ТЕЛЕЦ <3 ВЕЗНИ![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Сложен въпрос... досега най-силно съм обичал една представителка на зодия Стрелец. Като хора ми допадат "рогатите зодии" (Овен, Телец, Козирог), както и някои от "моите хора" Девите. Трудно се разбирам с Водолеи, Близнаци и може би Везни.
Оле,само не и Везни!!!!Всичко друго да,но везни-Никога повече...Представителите на тази зодия(без да се обиждате) хем ги боли,хем ги сърбиМислят се за най-добрите във всичко,че и за единствени
Прекалено високо самочувствие.то лошо няма ама чак толкова
Една везна не знае какво иска..не уважава хората около себе си(това си зависи и от човека)Стига толкова за тях
Та отговора ми е,всяка друга зодия е привлекателна и би ми била инт,но не и везни
![]()
Тази тема е толкова тъпа колкото вицовете на Къци...
Съгласен съм с роско.Аз съм рак и никога не съм мислил,че това ще зависи от зодията!![]()
Metallica! <3
всичко си зависи от човека![]()
Само така! Аз съм везничка ии много си обичам зодията.Много сме нежни, но и много чувствителни. Най ме кефят лъвовете и скорпионите! [/size]Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ии не ви препоръчвам да се заяждате с везни...Поне при мен става опасно! [/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
везните най ме кефят![]()