Овен - е, нема такива пичове! Уникални са тези момчета, дори и да не са красиви външно. Излъчват примитивизъм и мъжественост, от които ми става мнооого кеф. Много чаровни и мегааазабавни и интересни, никога не е скучно, забавно ти е да спориш и да викаш с тях. Телец - всички момчета, които знам че са Телци, са хубави, но няма тръпка с тях. Близнаци - големи играчи май, но добри приятели. За връзка, поне с мен, не са ставали. Рак - нямам особени наблюдения, само 1 момче познавам от тази зодия. Има добро телосложение, както и пише за тая зодия, готин е, но е твърде... любвеобвилен за моя вкус. Лъв - не познавам такива момчета. :P Дева - и такива не познавам. Везни - изключително приятни събеседници, не са егоисти, не съм имала връзка с такива, но са идеални приятели за мен. Скорпион - много силно излъчване, само красавци съм виждала от тая зодия. Има един от даскалото, за когото знам, че е Скорпион със сигурност и е супер. Откроява се, адски магнетичен и харизматичен човек, забулен в някаква сексуална мистерия... Стрелец - тези момчета са ми сродни души, но не съм се залюбвала с никого от тях. Суперзабавни са. Козирог - сегашният ми приятел е единственият мъжки представител, близък до моята възраст, когото познавам. Трудно доверчив, но все пак душата на компанията. Великолепно излъчване. В погледа му четеш колко дълбоко емоционален е. Не го казвам, защото ми е гадже, но той е и изключително красив... допринася излъчването. Водолей - такива момчета не познавам, но момичетата са готини (малко инатливи, но това е яко) и страхотни приятелки. Риби - прекалено мечтателни и кротки, за да устоят на нрава ми. Иначе си падат забавни.