Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
Блааа, сериозните ми връзки . Аз съм скорпион.
1. С момче риби , 3 мсеца.
2. Мъж рак - две години и половина .
3. Мъж скорпион - година и 7,8 месеца
4. Сега пак съм с рак .

Все се задържам с водните . И аз съм водно- скорпион , асц. - рак .
Рак е най-тъпата зодия сигурно. Аз съм Рак, въпреки че по мое мнение съм пиче, но сигурно е заради Луната в Скорпион
Върху мъжете раци имам само кофти наблюдения. Или са няк'ви неудачници, или супер досадни с хобитата си и интересите си. Правят (поне на мен) впечатление на странни creepy типове с мании. Или са с неадекватно поведение, или лузъри, които се жалват, но най-отличителното за тези, които визирам, са маниите по нещо - ама направо досадна мания и педантичност по някоя тяхна любима тема. Т.е. специалисти са в някоя област. Не че и аз не съм така де, но поне не занимавам всички с неща, които само мен си ме интересуват. Разбира се, има всяк'ви хора, просто аз сега се сещам за поне 4ма, които отговарят пълно или частично на описанието.
Между другото, в някои случаи жените раци също са ми крайно неприятни, има нещо типично в тях... Но от тая зодия жените като характери по- ми допадат от мъжете, точно както, например, мъжете от въздушните зодии са ми по-приятни от жените такива и т.н.

Да си призная най-секси са раците - бил съм с няколко потресаващо готини и всички с неземни гърди, ама сме различни - те са домошари и чувствителни :/)
Ти ме разби Циците едва ли са въпрос на зодия, но все пак се чувствам поласкана, ха-ха-ха!

Аз по темата много пъти съм се изказвала. Риби, мъже риби - мммммм.
Също и Телец в някои случаи.

И не че не се изложих като кифладжия с този пост, щото все пак да вярваш в зодии (и то по много) е тъпо занимание, но си има някои неща, които важат (;