Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
Оборете ме, че греша, но силно се съмнявам да успеете. Ето моят аргумент... познавам зодия близнаци... изключително негативен човек, в буквалния смисъл инвалид откъм желание за живот.... други близнаци - изключително весели, душа на компания и хора за момента... така е и с още зодии... например рак... и абсолютно нямат нищо общо от човек до човек. И?

+тфа... от "хороскопите", когато съм ги слушал нищо не излиза и нищо не е вярно? Ако е вярно, то е... "днес ще имате повод за радост" - омг... аз всеки ден имам повод за радост... ай, чакам ви да видим какво паранормално нещо ще ми обясните.
Ами аз пък да кажа на теб и на всички останали, които твърдят, че зодиите са "пълни глупости" , че много грешите... Вземете се позапознайте малко с нещата и после говорете, че яко се излагате... Ами нормално е да има различни характери от дадена зодия, не знам дали знаеш, но каква зодия си е само част от формирането ти като личност и душевност...ходи ме разбирай.... Има асцеденти, планети и тн, които спрямо разположението си влияят по коренно различни начини на хората. А и + тва близнаците са една от зодиите - "двойки" , за които е много характерна постоянната смяна на настроенията и различията, често забелязвани от странични хора, именно защото зодиите като везни,близнаци,риби имат така наречените "две лица" ... Много ми е интересно как решавате, че зодиите са глупости и пълна тъпотия след като дори не знаете и най-общите неща, а давате някакви смешни аргументи или пък липсват такива... Тея неща не са просто измислица, която не може да се докаже... Технологията е толкова развита и има толкова много професионалисти, които се занимават с астрология, че просто не знам как не ви е срам дори да пишете такива абсолютно смешни коментари .