- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПРИЯТЕЛИ!!!!!!!
Здравейте!
Наложи се да пиша тук защото вече не знам къде. Проблема ми е такъв- В училище със 20 човека съм, и просто няма къде да намеря приятели. Опитвал съм спортове само и само да се запознавам с хора , но нито един от познатите не е нормално човешко същество и просто не обичат да излизат.
Аз съм момче 17 год предполагам забавен обожавам да излизам но за съжаление няма с кой. От ПЛОВДИВ и никога не съм смятал че по този начин ще си търся приятели...
Ако има някои на който да си допадна е винаги добре приет да пише на лично или емейл .
Интересите ми са:
Хаус Транс вокал транс и всички останали от подобен ранк но не такива които се думка като ненормален.
Offer nissim ми е любимия изпълнител.
Сръбско Гръцко и Чалга винаги са добре приети
Обожавам да излизам с приятели, или да сядам на маса, да прекарвам страшно много време с тях с разговори от Ултра мега забавни до сериозни.
Пия не пуша .
И това което се надявам да намеря и в другите около мен е всеотдайаноста към приятелството.. аз просто до сега съм се хврълял в огъня за хора които са били далеч от представата за приятели.
Обожавам киното,боулинг, билярд тренирам тенис фитнес , обожавам музика и наистина умирам за хората които уважавам. Наистина се надявам да намеря някои с който да мога да излизам често (ако си допаднем де) и да го пускат поне и вечер... (не е задължително , мога да се оправям с лоши родители)
Имам още страшно много неща които не съм казал за мене , може да ги разберете ако ме потърсите![]()
тук на лично или на е-мейл mood_boy@abv.bg
Сайтове за запознанства като аха.бг импулс и ала бала открих само някви по-големи откачалки и хора които искат само обвързване.
Може да пишете и да предлагате начини за запознанства и тук
emi az principno mn obi4am da sa zapoznavam s novi hora oba4e ne sam ot plovdiv..
това не е сайт за запознанства =]
иначе опасявам се, че може Наско да попадне на темата![]()
..btw късмет на автора в издирването на приятели![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Знам че не е сайт за запознанствамаааа кво да ви кажа това си е проблем
вдепресия от мн време съм и просто вече незнам какво да правя ...
Отиди на курсове по рисуване?Ако си напреднал е твой +, но ако си експерт е -
![]()
Иди на уроци по БЕЛ. Хем ще се научиш на основни граматически правила, хем може да намериш приятели.
И за да не го приемеш лично - просто посочвам кое ти куца и ти предлагам как да си решиш 2 проблема.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!