.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

ПРИЯТЕЛИ!!!!!!!

Здравейте!
    Наложи се да пиша тук защото вече не знам къде. Проблема ми е такъв- В училище със 20 човека съм, и просто няма къде да намеря приятели. Опитвал съм спортове само и само да се запознавам с хора , но нито един от познатите не е нормално човешко същество и просто не обичат да излизат.

Аз съм момче 17 год предполагам забавен обожавам да излизам но за съжаление няма с кой. От ПЛОВДИВ и никога не съм смятал че по този начин ще си търся приятели...

Ако има някои на който да си допадна е винаги добре приет да пише на лично или емейл .

Интересите ми са:
    Хаус Транс вокал транс и всички останали от подобен ранк но не такива които се думка като ненормален.
    Offer nissim ми е любимия изпълнител.
    Сръбско Гръцко и Чалга винаги са добре приети
    Обожавам да излизам с приятели, или да сядам на маса, да прекарвам страшно много време с тях с разговори от Ултра мега забавни до сериозни.
    Пия не пуша .
    И това което се надявам да намеря и в другите около мен е всеотдайаноста към приятелството.. аз просто до сега съм се хврълял в огъня за хора които са били далеч от представата за приятели.

Обожавам киното,боулинг, билярд тренирам тенис фитнес , обожавам музика и наистина умирам за хората които уважавам. Наистина се надявам да намеря някои с който да мога да излизам често (ако си допаднем де) и да го пускат поне и вечер... (не е задължително , мога да се оправям с лоши родители )

Имам още страшно много неща които не съм казал за мене , може да ги разберете ако ме потърсите

тук на лично или на е-мейл mood_boy@abv.bg

Сайтове за запознанства като аха.бг импулс и ала бала открих само някви по-големи откачалки и хора които искат само обвързване.

или

Може да пишете и да предлагате начини за запознанства и тук

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    emi az principno mn obi4am da sa zapoznavam s novi hora oba4e ne sam ot plovdiv..

това не е сайт за запознанства =]
    иначе опасявам се, че може Наско да попадне на темата
    ..btw късмет на автора в издирването на приятели
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

ох

Знам че не е сайт за запознанства маааа кво да ви кажа това си е проблем
    вдепресия от мн време съм и просто вече незнам какво да правя ...

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    emi az principno mn obi4am da sa zapoznavam s novi hora oba4e ne sam ot plovdiv..
    +1

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Отиди на курсове по рисуване? Ако си напреднал е твой +, но ако си експерт е -

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Жалко. От София съм.

Иди на уроци по БЕЛ. Хем ще се научиш на основни граматически правила, хем може да намериш приятели.
    И за да не го приемеш лично - просто посочвам кое ти куца и ти предлагам как да си решиш 2 проблема.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си