.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на koshtramba
    pieneto na boza s kroasan e mnoo dobro neshto

Супер фен Аватара на pinki
    ха ха мн смешно хайде да им се подиграваме докато ни се е паднало, а ?! Тоя Фънки що 1во не се погледне в огледалото туку виж от ужасяващата гледка изгуби дар слово, че да млъкне 1 и завинаги
    По темата: обичам боза ! И няма нищо гнусно в направата й , пък ако толкова ви е гнус от брашно не яжте и хляб бе ха..
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    София
    боза обичам и пийвам понякога заедно с баничката .Жалко,че се случва по-рядко вече,щото нямам време за такава хубава закуска

Град
    Велико Търново
    аз много харесвам боза, но пия доста рядко

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз пък обожаааавам боза.... нищо, че пия макс. 2 пъти месечно ако въобще се сетя да си купя де..хах
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

нееее..не обичам мн

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    ха ха мн смешно хайде да им се подиграваме докато ни се е паднало, а ?! Тоя Фънки що 1во не се погледне в огледалото туку виж от ужасяващата гледка изгуби дар слово, че да млъкне 1 и завинаги
    По темата: обичам боза ! И няма нищо гнусно в направата й , пък ако толкова ви е гнус от брашно не яжте и хляб бе ха..
    tuk ne stava vupros za brashnoto a za tova che vuv fabrikite nachina ne e osobeno higienichen
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    tuk ne stava vupros za brashnoto a za tova che vuv fabrikite nachina ne e osobeno higienichen
    е да съгласна съм на баба бозата е най-вкусна :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Преди обичах боза,но откакто пих 3 месеца за да ми пораснат гърдите/от което пък нямаше никакъв ефект/я мразя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си