- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пиенето на боза...
ха ха мн смешнохайде да им се подиграваме докато ни се е паднало, а ?! Тоя Фънки що 1во не се погледне в огледалото туку виж от ужасяващата гледка изгуби дар слово, че да млъкне 1 и завинаги
![]()
По темата: обичам боза ! И няма нищо гнусно в направата й , пък ако толкова ви е гнус от брашно не яжте и хляб бе ха..
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
боза обичам и пийвам понякога заедно с баничката.Жалко,че се случва по-рядко вече,щото нямам време за такава хубава закуска
tuk ne stava vupros za brashnoto a za tova che vuv fabrikite nachina ne e osobeno higienichenПървоначално написано от pinki
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
е да съгласна съмПървоначално написано от GaBiIi__
на баба бозата е най-вкусна :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
I haTe BOZA
![]()
![]()
Преди обичах боза,но откакто пих 3 месеца за да ми пораснат гърдите/от което пък нямаше никакъв ефект/я мразя.