- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пиенето на боза...
...ще ви направиhttp://vbox7.com/play:efae54c2
![]()
![]()
![]()
ujs a vie haresvate li boza
az li4no ne tolkova :P
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Аз много обичам боза, ама не смея да пия...![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
за пореден път осраха плд с тая боза и тея к'во са почнали да се кълчат се едно са някви стройни манекенки![]()
![]()
по темата:да,харесвам,но пия рядко,нямам намерение да ставам както казва Фънки "женище"![]()
"Фадрома облечена в бяло"Първоначално написано от great_mari
![]()
Фънки просто много радва.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
не пия боза обаче немога да оплача![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
мразя боза![]()
Суетата.Моят любим грях.
аз обичам боза и това определено няма да ме откажено пия рядко понеже има само 2-3 места откъдето знам че не е стояла 2 месеца по рафтовете, но ме мързи да отида до там
![]()
Cruel Intentions
bozata veche ne e hubava kakto beshe... nqkoga kato bqh malka togava pieh mn sega sushto no po rqdko
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Не пия,заото съм чувала че се прави по неописуемо гнусен начин![]()
Иначе не е лоша на вкус,ама не е кой знае какво .
Няма нищо гнусно в бозата. Пшенично или ръжено брашно и малко мая. Леко алкохолна е защото се получава ферментация. От нея е и леко киселия тръпчив вкус. Напитка като напитка. Пил съм много и сега също ми харесва, но през годините я замених с бира.Първоначално написано от cherrypezz
От бозата се дебелее..И има ужасен вкус.
![]()
great_mari: за пореден път осраха плд с тая боза и тея к'во са почнали да се кълчат се едно са някви стройни манекенки
da be goliama izlagaciaama puk pone be6e 2 dena ot pls
![]()
i napisaha Music Idol
:P
пф тоя пък фънки що не се погледне първо него си, пък тогава да говори за другите..фиданка...а и ми е мн интересно, защо за деница от миналия сезон нищо не казваше, а сега плюе като...плювалник
![]()
по темата: мразя боза
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+Първоначално написано от cherrypezz
Чувала съм, че я правели от развалени и плесенясали бисквити, не знам вярно ли е ,но се въздържам от консумирането й![]()
Не бе,недей пий,като гледам каква си хубава и стройна,която и да си от двете,не се разваляй с тая бозаПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
Ам аз не обичам![]()
xxi e az do sega ne se razvalih edvali tepurva shte staneПървоначално написано от aciko
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
И аз обичам боза ма не смея да пия
Simple Plan FOREVER
Nestea
Пуснато на: Сря Мар 11, 2009 1:38 am
neocide:
фънки фиданката... бааххахахах...
tova stra6no mn me razsmia![]()
![]()
![]()
:clap:
![]()