- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- инфекция на пръста
znachi....na golemiq prast na kraka imam otstrani ne6to nz kakvo e.... ne6to podobno http://www.vita.bg/img/upl/DSCN1341_corr.jpg (tova ne sa moite kraka)predi izlizashe samo gnoi no sega boli i dori poti4a kruv.....kazaha mi da izpolzvam domat palen sas zahar i posle se slaga na prusta i t.n ili da mi izkarat nokatq.....
kajete kakvo da pravq
*Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило ще бъдат редактирани а след 1-ви Април 2009 ще бъдат изтривани.
hottie
Отиди на лекар.
Най-добрия вариантПървоначално написано от WildGirl
![]()
Успех![]()
може нокътя да ти се е врязал, боли многоооо, отиди най-добре на лекар, той ще ти помогне![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
i na men mi stava taka po nqkoi pat prez zimata tova e vpit nokat otidi na lekar nqma nishto strasno![]()
Такааа.Здрасти.Тук ти говоря от личен опит.
Значи ГОДИНИ бях с такъв пръст,постоянно десният от дясно.По 6-7 месеца стоеше,после пак изчезваше.Адска мъка.Месо,кръв,гной от всичко.Какво ли не мазах,бе луда работа,на всякъде операция,операция,операция .И аз не исках.
Тааа...значи остави нокътя да израсте изцяло и през това време започни да слагаш АБСОЛЮТНО всеки ден лепенка с ихтиол(мирише на бензин),слагаш,като падне пак слагаш и така,пръста ти ще пожълтее,за до 2 месеца (най-лошият вариянт) ти гарантирам,че ще изчезне!След като изчезне продължавай поне 1 месец да мажеш 2 пъти дневно.
Просто си остави нокъдя да ти изръсте(ако не виж да не се е забил!),изтискай гнойта (колкото и да боли,трябва) и почни да се мажеш с него (ИХТИОЛ)!
Късмет![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Мдаа, ихтиола измсуква всичките гадостипослушай пича или ако не ти се занимава бягай да ти го срежат месото
проста операцийка си е, ама варианта на Миста Ъндастууд е по-удачен
Ihtiol ili bilkata Debelec![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...