- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Какво бихте искали като екстра във форума?
Сега ако не се лъжа е на 15 секунди да се направи на 45![]()
На латиница Ъ е У, a У e U,така, че недей да спориш много..Първоначално написано от Lucho
![]()
Екстра, екстра.... хммм
примерно - съхранението на изпратени съобщения да е възможно![]()
какви привилегии или екстри предлагаш да получат разни различни групи от тези на модераторите?Първоначално написано от Lucho
Аз съм си мислил за достъп до скрити раздели, видими само за членовете на конкретната група. Едно време мислех да правя 'литературен клуб', именно на базата на няколко човека които да са в отделна група и да имат достъп до скрит за всички останали раздел. Също така и 'футболен клуб' с техен си скрит раздел и някакви подобни. Не съм развивал идеята, но сега ми се струва подходящо за това.
Иначе някои от идеите ти са креативни и ще помислим с Alex над тях.
+1 hiper e dosadno i mn mrazq kato vlqza v nqkoi sait da populvam 8392832 koda za da napravq ne6toПървоначално написано от tqnko
da ne se zatormozqvame
![]()
Cruel Intentions
i da mojesh da si izbirash kak da si te podredeni temite nai-cheteni, nai-novi ... nz dali ima taka opciq v nqkoi forum no ako se napravi shte e xubavoПървоначално написано от BallFace
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Нещо такова и аз имах предвит, мачок.Например в тази група Help School Team да бъдат включвани хора, които например помагат и пишат активно в съответният раздел.Получават съответният ранг на групата.От там пък ще се опитват да помагат и на тези които им пишат и т.н.Също не е лошо ранговете да се променят малко, защото до 1 000 мнения много бързо свършват...би било хубаво ранговете да свършват на 5 000 мнения, така ще е и по-интресно.Могат да се сменят ранговите изображения и самите рангове...Първоначално написано от Raybeez
@global - Ако искаш да обсъждаме +/- на vB, пусни тема в Информационни технологии, да не спамим тук.
Я си съхрани някое изпратено съобщение и покажи скрийншот на папката!:ДПървоначално написано от tqnko
ПП:ЧРД!;
Шъ е яко ако може като даваш цитат в тема, който е от друга тема, като цъкнеш горе, където пише автора и да те препраща към темата, от която е взет цитата.
^ Че то и сега само може да си постнеш линк и е готово.
Това не е иновативност.![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Подкрепям да мога да блокирам потребител .
Да го изолирам напълно от моето присъствие във форума,ако мога така да го нарека . Имам предвид нали да не виждам негови постове .. негови теми и тнт . Просто ще бъде ама прекрасно ! ..
.!.
о, да!)Първоначално написано от woshata
ПП:Върнали са ти акаунта? ЧАстито:Д
Мале това, ако не си виждате определени за вас хора как ще ни улесни нас да не се налага да ви трием спамоветеее)))
Ама ако някой пише и ръси простотии за вас няма да ги виидте![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Eто го мода приятели и врагове за phpbb2 - http://www.phpbb.com/community/viewt...f=70&t=1118735 с него можете да добавите един потребител във враг, и вече няма да четете неговите постове, все едно е баннат...ако желаете натискате ЧЕТИ и прочитате поста...не съм го пробвал, но изглежда добър !
Аз май не си го обясних както трябва, ама няма значение. Тъй или иначе няма да го има... Да не сте си направили темата само за да чуете какво искаме и после да ни кажете, че няма да го има?Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
![]()
^
Две гарги си летели, особено третата??.............
Ще увеличите ли времето което е нужно за да може да постнеш следващият си пост ? сега е 15 сек примерно да стане 30 или 45 ?
чат пат го увеличаваме ако има мас флууд атака, но за момент на спокойствие мисля че е достатъчно.
Сетих се. Та дали ще е възможно докато пишеш поста си и след като сложиш препинателен знак за края на изречението и буквата след знака автоматично да става главна?![]()
Ако трябва да съм честен, слабо ме интересува кое как е настроено в твоя форум. База за сравнение между двамата няма и няма как да има.
То за главната буква си е доста сериозно нещо.....Уж натискав шифта, ама понякога не излизат. Не ми го дава като грешка и мнение по 100 реда трябва да проверявам изречение по изречение дали започва с главна буква. Показва неграмотност, а всъщност си е технически проблем.....Май клавиатура трябва да ми купите за 12 000-то мнение![]()
Всъщност това за главната буква ми харесва и не мисля, че е глупост. Даже би било полезно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!