.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 131
    Град
    Инкогнито
    Сега ако не се лъжа е на 15 секунди да се направи на 45

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Лучо не смяташ ли че това за СМС е напълно абсурдно ?? Топ дрън дрън това не е сайт за запознанства ве хора.. Пък да не говоря че това е теен форум.. дето 90% от потребителите са на години от 13 до 18г и да пускат смс-чета... малко не ми се вярва...
    Виж сега, адвокате, първо ми пиши името правилно не е лУчо а е лЪчо ! Както се изказва един приятел в друг форум - Аман от диви неграмотници !
    А това с потвърдителният код е нещо като превантивна защита от ботове и спамери.
    На латиница Ъ е У, a У e U,така, че недей да спориш много..

Мега фен Аватара на Blab
    Екстра, екстра.... хммм
    примерно - съхранението на изпратени съобщения да е възможно

Мега фен Аватара на machoka
    Advanced_Group_Color_Management_1.2.3.rar (пп - що не добавите нови групи ? Не само модератори и администратори, например V.I.P,Help Team,Училище и приятели team,активни помагачи,спамери, и т.н.) -
    какви привилегии или екстри предлагаш да получат разни различни групи от тези на модераторите?
    Аз съм си мислил за достъп до скрити раздели, видими само за членовете на конкретната група. Едно време мислех да правя 'литературен клуб', именно на базата на няколко човека които да са в отделна група и да имат достъп до скрит за всички останали раздел. Също така и 'футболен клуб' с техен си скрит раздел и някакви подобни. Не съм развивал идеята, но сега ми се струва подходящо за това.
    Иначе някои от идеите ти са креативни и ще помислим с Alex над тях.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Повече пари никога не са излишни.
    Имам предложение - всеки нов потребител до 25-то си мнение да въвежда потвърдителен код
    Адски тъпо ми звучи това.
    +1 hiper e dosadno i mn mrazq kato vlqza v nqkoi sait da populvam 8392832 koda za da napravq ne6to da ne se zatormozqvame

Cruel Intentions

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    1)Поле за скайп

2)Да има бутонче "TeenID" за всеки профил, както е за ICQ-то, email-a и т.н.

3)На всеки пост да има бутонче за докладване на модератори.

3)Да има КИРИЛИЗАТОР...
    i da mojesh da si izbirash kak da si te podredeni temite nai-cheteni, nai-novi ... nz dali ima taka opciq v nqkoi forum no ako se napravi shte e xubavo
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Advanced_Group_Color_Management_1.2.3.rar (пп - що не добавите нови групи ? Не само модератори и администратори, например V.I.P,Help Team,Училище и приятели team,активни помагачи,спамери, и т.н.) -
    какви привилегии или екстри предлагаш да получат разни различни групи от тези на модераторите?
    Аз съм си мислил за достъп до скрити раздели, видими само за членовете на конкретната група. Едно време мислех да правя 'литературен клуб', именно на базата на няколко човека които да са в отделна група и да имат достъп до скрит за всички останали раздел. Също така и 'футболен клуб' с техен си скрит раздел и някакви подобни. Не съм развивал идеята, но сега ми се струва подходящо за това.
    Иначе някои от идеите ти са креативни и ще помислим с Alex над тях.
    Идеите са интересни, но... е малко субективна преценката кой да има достъп и кой не, а и със скрити раздели ми се струва, че не е...
    Трябва да е общодостъпно, но примерно определената група да може да пише, а останалите юзери да четат, а ако искат да пуснат мнение или тема да трябва да бъде одобрено от модератор или член на съответната група и тогава да се появи?
    Нещо такова и аз имах предвит, мачок.Например в тази група Help School Team да бъдат включвани хора, които например помагат и пишат активно в съответният раздел.Получават съответният ранг на групата.От там пък ще се опитват да помагат и на тези които им пишат и т.н.Също не е лошо ранговете да се променят малко, защото до 1 000 мнения много бързо свършват...би било хубаво ранговете да свършват на 5 000 мнения, така ще е и по-интресно.Могат да се сменят ранговите изображения и самите рангове...

@global - Ако искаш да обсъждаме +/- на vB, пусни тема в Информационни технологии, да не спамим тук.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Екстра, екстра.... хммм
    примерно - съхранението на изпратени съобщения да е възможно
    http://www.teenproblem.net/f/privmsg.php?folder=outbox ?!
    Я си съхрани някое изпратено съобщение и покажи скрийншот на папката!:Д

ПП:ЧРД!;

Мега фен Аватара на babity
    Шъ е яко ако може като даваш цитат в тема, който е от друга тема, като цъкнеш горе, където пише автора и да те препраща към темата, от която е взет цитата.

^ Че то и сега само може да си постнеш линк и е готово.
    Това не е иновативност.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Непостоянно
    Подкрепям да мога да блокирам потребител .
    Да го изолирам напълно от моето присъствие във форума,ако мога така да го нарека . Имам предвид нали да не виждам негови постове .. негови теми и тнт . Просто ще бъде ама прекрасно ! ..
    .!.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Подкрепям да мога да блокирам потребител .
    Да го изолирам напълно от моето присъствие във форума,ако мога така да го нарека . Имам предвид нали да не виждам негови постове .. негови теми и тнт . Просто ще бъде ама прекрасно ! ..
    о, да!)

ПП:Върнали са ти акаунта? ЧАстито:Д

Мале това, ако не си виждате определени за вас хора как ще ни улесни нас да не се налага да ви трием спамоветеее )))

Ама ако някой пише и ръси простотии за вас няма да ги виидте
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Eто го мода приятели и врагове за phpbb2 - http://www.phpbb.com/community/viewt...f=70&t=1118735 с него можете да добавите един потребител във враг, и вече няма да четете неговите постове, все едно е баннат...ако желаете натискате ЧЕТИ и прочитате поста...не съм го пробвал, но изглежда добър !

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ^ Че то и сега само може да си постнеш линк и е готово.
    Това не е иновативност.
    Аз май не си го обясних както трябва, ама няма значение. Тъй или иначе няма да го има... Да не сте си направили темата само за да чуете какво искаме и после да ни кажете, че няма да го има?

^
    Две гарги си летели, особено третата??.............

Град
    Инкогнито
    Ще увеличите ли времето което е нужно за да може да постнеш следващият си пост ? сега е 15 сек примерно да стане 30 или 45 ?

чат пат го увеличаваме ако има мас флууд атака, но за момент на спокойствие мисля че е достатъчно.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Сетих се. Та дали ще е възможно докато пишеш поста си и след като сложиш препинателен знак за края на изречението и буквата след знака автоматично да става главна?

E хайде сега да си говорим сериозно )

Ако трябва да съм честен, слабо ме интересува кое как е настроено в твоя форум. База за сравнение между двамата няма и няма как да има.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    То за главната буква си е доста сериозно нещо.....Уж натискав шифта, ама понякога не излизат. Не ми го дава като грешка и мнение по 100 реда трябва да проверявам изречение по изречение дали започва с главна буква. Показва неграмотност, а всъщност си е технически проблем.....Май клавиатура трябва да ми купите за 12 000-то мнение

Всъщност това за главната буква ми харесва и не мисля, че е глупост. Даже би било полезно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе тя моята уж не е много стара.....събирам малко-по малко подаяния за нова машина....От тате вече нова мишка измуфтих, от тук клавиатура......полека-чека до след 5-6 години може и другите компоненти да събера

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    То за главната буква си е доста сериозно нещо.....Уж натискав шифта, ама понякога не излизат. Не ми го дава като грешка и мнение по 100 реда трябва да проверявам изречение по изречение дали започва с главна буква. Показва неграмотност, а всъщност си е технически проблем.....Май клавиатура трябва да ми купите за 12 000-то мнение
    Именно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си