- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Какво бихте искали като екстра във форума?
О, да ! Дали има решение наистинаПървоначално написано от Raybeez
и мен ме вълнува
phpbb3 > allПървоначално написано от global
Wrathchild: Програмирай го, де. :P
хубаво ще е да има и други опции при публикуване на мненията.
примерно центриране на самият текст...различни шрифтове...
няма да е лошо и да има под полето за писане опция за прикачване на файлове, ако ме разбирате.
Иска ми се търсачката да е с повече функции.
Примерно да може да се търси само в определена тема или да може да се задава дата или период на публикуване.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Всичко си е бъг в самата търсачка. Явно трябва да се пипне.
Също така, не знам името на мода, но съм виждал как като отидеш на потребители има две полета - Виж потребител | Намери потребител и като напишеш примерно ник dimcho натискаш Виж потребител и отиваш направо в профила му...мисля че ще е много удобно.
да мога да си истривам сама профила мненията или темите най вече когато си поискам
^ Това няма как да стане.
Нарочно е направено и то е в самата основа на форума - за да не изтриват доказателства и прочие, сама можеш да се досетиш. Иначе практиката с фейк регове, мизерии, и накрая изтривани са нещо като Предплатените карти, с които се извършват най-редовно безредици и няма хващане после.. които скоро ще се заригистрирват вече![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
dam i az sum go vijdal v drygi forumi i e dosta udobnoПървоначално написано от Lucho
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
IQ тест при регистрация
И искаш форума да остане без потребители ?Първоначално написано от Darkkiss
(
)
Да има бутонче "TeenID" за всеки профил, както е за ICQ-то, email-a и т.н.
"Бърз отговор" е доста добра идея, както и да има "Бърза редакция"...
Да има КИРИЛИЗАТОР...
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не е опция, просто натискане на една отметка в админ панела.Първоначално написано от tqnko
А кога горе-долу ще сложите изброените функций ?![]()
искам екстра статистика къде потребителят е изписал най-много мнения![]()
някво яко ще е
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Встрани, не ми се пуска нова тема:
Някакъв редактор на "статиите", които се мъдрят в поленцето най-горе? Неплатен даже ще си намерите, вярвам, ама "незнам" и "от вън" са фрапиращи, да си го кажем направо.:Д
ДА се махне цензурата от ДOИП или да се цензурират думи като депутат
Искам Инчето да пише за театър, за да ме усмихва.))
ПП: Икарите ги ш' ги дават след нЕма и 3 дни; /повод/
Като някой е баннат, да му го пише?
Че аз не съм видял такова нещо
Напълно съм съгласен с това. И за полето със скайп име ще е полезно, според мен.Първоначално написано от tqnko
Вграден редактор- на много хора ще им е от полза
Блокиране на даден абонат и съответно не му четеш мненията, не му получаваш съобщенията. Модератори, това ще е благинка и за вас- по-малко спорове ще се разразяват и по-малко ще триетеИ ако може и бутон за сигнализиране на модератор
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
abe kakvo e tova ДOИППървоначално написано от Jesus
celiq forum ludnal samo az ne razbrax
![]()
Cruel Intentions
Аз бих искал дизайна на сайтът да е черен, защото така се пести енергия, а много хора влизат във този форум..![]()
а да бе как па не черенПървоначално написано от PiruBloodz
боядисай си монитора черен като ти е толкова зор![]()
.!.