- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Какво бихте искали като екстра във форума?
а междудруготодали може във всики раздел горе в дясно да пише
Виж актуалните мнения
Виж своите мнения
Виж мненията без отговор
![]()
...но п1к предлагам в раздел НОВИНИ темата МОДЕРАТОРСКА ПОМОЩ да б1де изтрита и да не се прави никога повече... какво е това... т'ва си е чиста г1золизане... модераторите не си м1рдат пр1ста да обикалят из форума да следят за правилно писане и т.н, а потребителите сигнализират ( ПОДМАЗВАТ СЕ ) и модератора с 2-3 кликания на мишката разбира как1в е проблема ( В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ Т.11 ОТ ПРАВИЛНИКА, НАЛИ ТАКА !? xAHYXhAYXha )
Темата просто ми се вижда безмислена. Искате да олесните нашия престой тук? - Изтрийте темата и си в1ршете работа.
Благодаря за разбирането и не се палете.. знам, че ви дразна, говорейки истината, но си е факт
И ОПРАВЕТЕ ВЕЧЕ ПРОБЛЕМА С УДЕБЕЛЕНИЯ И НАКЛОНЕНИЯ ШРИФТ...ДА МОГАТ ДА СЕ С1ЧЕТАВАТ... ПИСНА МИ ВЕЧЕ ... БЛИЗО ВЕЧЕ 5-6 МЕСЕЦА ГО ЧАКАМ ДА ГО ОПРА'ЙТЕ АКО НЕ И ПОВЕЧЕ..
нямам идеяпреди 3 години са били разрешени тези значи ..
![]()
Да мога да търся потребители и бутонче за докладване на модератор?
+1 по други по неразвити форуми я има тази опцияПървоначално написано от tqnko
![]()
По-рано някой беше писал че това е възможно само във версия 3.Първоначално написано от Lysit0
Да, аз подкрепямПървоначално написано от tqnko
![]()
Дори и да се мазнят какъв ти е проблема, не е наказуемо, не е забранено, не нарушава нито едно от правилатаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
...но си цапат устите с вашите газове...Първоначално написано от hottie
Дразнител, че си най-див сорт селянин две мнения няма, но следващия път когато се обърнеш толкова неуважително към една дама, ще изгориш по много бърз и неусетен начин ; )
чакай са...Първоначално написано от machoka
п1рво : не с1м като вас по цял ден да кисна по форумите и да знам кой е м1ж и кой жена... не с1м медиум... не кисна 24/7 като тебе в тоя форум... за да знам..
второ : т'ва, че с1м див селянин е занаята посветен ми от тебе... имам доб1р учител...
трето : дразня... малко или много... за т'ва ми е ника так1в... в 1 форум винаги трябва да има 1 так1в индивид... не се ежи мистер ФИТНЕС мания !
В прочем имам идея за нова добавка к1м форума... ма май нема да стане..
Значи когато пращаш ЛС.... да има опция да видиш дали ЛС-то ти е прочетено или не...
недоклатен, миризлив, нечистопл1тен, уродлив и изпедерастен приятелю и аз те обичамПървоначално написано от Raybeez
![]()
П.С не се надявай да ме баннат хаха
ако го кажа и ще последва баннн така че мисля да си замълча![]()
да има търсачка за потребители
да. крайния статус се достига прекалено бързо.Първоначално написано от tqnko
няма да е лощо всеки да си пише статус сам дори.
Да бъде позволен HTML езика.
ала бала
Не че нещо, ама имаш ли някава идея колко голямо натоварване ше е за форума всеки да си пише статуса. На IPB може, ама за phpbb хич не е добро решение. От личен опит го знам. И сори, ако мнението ми не е много компетентно.Първоначално написано от plmn
![]()
![]()