.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Чикии

Чикии

Искам да попитам откога си биете чикии аз лично почнах на 13 и ми е интересно другите от кога го правят.И още един въпрос...Бихте ли могли според вас да спрете да го правитв защото аз лично съм опитвал ама повече от 5 дни на сухо такаи не успях та да питам някой пробвал ли е и колко е издържал аз лично откачам ако не съм си правил много време

Град
    everywhere
    Пич, пробвай да си намериш приятелка Само да не я заебеш, понеже левислава и десислава са по-добри

Аз лично почнах на 11 . Ама сега като водя полов живот съм задоволен и мн мн по рядко мастурбирам.Иначе ако не правя секс сигурно повече от седмица няма издържа, каквото и да правя
    Винаги очаквай неочакваното!

Цитирай Първоначално написано от MakeCash
    Пич, пробвай да си намериш приятелка Само да не я заебеш, понеже левислава и десислава са по-добри
    аз да съм казал нещо за приятелка? питам въпрос точен ти като не можеш да четеч не съм те карал да пишеш то си има тема!

Град
    everywhere
    Нещо заяждане виждам. Къде го тоя точния въпрос? Питаш от кога си бия чикий - от 8 години. На колко съм? не те интересува. Колко съм издържал без - 3 години (най-дългата ми връзка досега). Замисли се и над това, което ти казах.

Нещо заяждане виждам. Къде го тоя точния въпрос? Питаш от кога си бия чикий - от 8 години. На колко съм? не те интересува. Колко съм издържал без - 3 години (най-дългата ми връзка досега). Замисли се и над това, което ти казах.
    Ми като не можеш да схващаш въпросите по добре не пиши и не ми дреме кво мислиш и дали е заяждане ходи се образоваи първо

Град
    everywhere
    Цитирай Първоначално написано от preda70r
    Ми като не можеш да схващаш въпросите по добре не пиши и не ми дреме кво мислиш и дали е заяждане ходи се образоваи първо
    Мисля, че ти отговорих

Супер фен Аватара на ubuntureload
    До 10 годишен маах след тва преуставих дейност... заочнаха да ми маат ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Иванчо решил да ходи на бар. Пред бара гледа 1 мравка , стъпква я влиэа в бара и си поръчва 1 боэа. Иэпива я на екс и се прибира вкъщи . Ляга си, прави си 1 чекия и си каэва доволен: - Ей това е живота - убийства, алкохол и секс! ! ! Така докато си малък.

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от Avadon
    Иванчо решил да ходи на бар. Пред бара гледа 1 мравка , стъпква я влиэа в бара и си поръчва 1 боэа. Иэпива я на екс и се прибира вкъщи . Ляга си, прави си 1 чекия и си каэва доволен: - Ей това е живота - убийства, алкохол и секс! ! ! Така докато си малък.
    хаха тва е мн яко
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Re: Чикии

Искам да попитам откога си биете чикии аз лично почнах на 13 и ми е интересно другите от кога го правят.И още един въпрос...Бихте ли могли според вас да спрете да го правитв защото аз лично съм опитвал ама повече от 5 дни на сухо такаи не успях та да питам някой пробвал ли е и колко е издържал аз лично откачам ако не съм си правил много време
    Май аз съм най-големия лудак - на 8 - на лагер на морето след 1ви клас - там се научих и оттогава - яко тренировки

Град
    In her heart...

Цитирай Първоначално написано от uBu4k0
    Не се ебавам уе - Между другото още си спомням с пичагите от класа като извадихме и кво стана...
    Газ по стаите да видим кой има линийка
    - Бях машина тогава .. 5 санта в гащите - ама нали гъзарията - че мааш чекии

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Боже човече изоставаш днешното поколение на 11-12 години вече се награбват ти още чикий си биеш,земи се стегни малко

ПП.чикиите са нещо нормално какво значи "можете ли да спрете чикиите"?Има мъже които независимо на каква възраст са прибягват до този вид задоволяване по една или друга причина.

Град
    Shadow City
    на 9 години се почнах

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Боже човече изоставаш днешното поколение на 11-12 години вече се награбват ти още чикий си биеш,земи се стегни малко

ПП.чикиите са нещо нормално какво значи "можете ли да спрете чикиите"?Има мъже които независимо на каква възраст са прибягват до този вид задоволяване по една или друга причина.
    Кво тва днешно поколение уе - Те на 11 - 12 момичетата още с кукли си играят
    Иначе - Прав си донякъде - поне за момичетата (От моя клас (на 13 години съм) има 3чки които ходят с едни на по 16,17) и редовно ги подпират ...

Иначе за момчетата кво - на 12 си вече с 10 санта и кеф батенце - почваш да ебеш наред а

Град
    Варна
    Емоцията тук е пълна.

Голям фен Аватара на go71n
    почнах на 13 вярвате или НЕ аз съм издаржал месец без чЕкии бях на една ексурзия с приятели и няколко приятелки ( по големи ) и кво да ви кажа от пиене и партита не ми оставаше време сутрин ходехме на работа 3ма сме в стаята кви чекии кви 5 лв като им казах те ми се изсмяха не ми ли се били подули тестисите не ме ли боляли но просто не мислех за това и НЕ не ме боляха НЕ не се бяха надули и кво да ви кажа еи така си искарах 1 месец без проблем без чекииката а до момиче не се наредих щото бяха по големи (doh) и само си се целувах от време на време с някоя ама кво да ви кажа имах възможност да оправя една от каките ама съм тъп и такам
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Голям фен
    Тц я са гръмни ... нещо много хубаво ще нашеавиш ;] ще ни отървеш от присъствоето си ... С един малоумен загорял пъпчасал пубер по-малко ;]

Ами зависи ако имам с какво да се занимавам не ми прави много впечетление,но може би когато стане по дълъг период да кажем 15-20 дена тогава вече примерно в автобуса си мисля доста така интересни неща.Имах 1 период в който бях толкова зает,че може би да е било повече от месец.

@почнах: ми не помня 12-13 там някаде.

Но са ми правили на доста интересни места

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Откога не помня. Дали мога да спра? Да ако съм с момиче. Иначе ако се възбудя докато съм сам няма как да си откажа

ot 10 a az si misleh 4e samo az go prava ot togava to se okaza celiq mi klas sa bili pa i momi4etata

she mi kaech li za koq ot si4kite mi govorich 4e sam ebal i 5to klasni4ki iskaha rano si zagubat debstvenosta xD

MAX 2 sedmici sum izdurjal ina4e zapo4nah na 11 ama sa ve4e mi e ejednevie prez den si ydrqm po edna :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си