помня в детската си напраих първата бил съм 4-та група някуде ( 7 години маx) xD
smqtai ... e kak detskata e 4ovek ..... q razkaji kak stigna do tova otkritie ... pri men edno aver4e me svetna sigurno s1m bil nqkade na 10 gore-dolu. ap1k za v1zdarjanieto nevijdam za kakvo + tva po tozi na4in se stimulira m1jkoto dostoinstvokolkoto pove4e tolkova po dobre .
Ima efekt i to v dobri nasoki
Оооо аз да ви светна - след 1ви клас лагера - бяхме с една госпожа на около 20.....Първоначално написано от Lowemission
и се разцепихме
Това откритие "чикия" не го знаехме че се казва така - ама нали ни беше кеф...![]()
13
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
+1 - Няма лъжа, няма измама дори и гейовете си бият чекии!Първоначално написано от Alexandra93
az li4no sam na 12 i jula qko no ot skoro
![]()
Ти си си ТИ! Не го забравяй!
Бе като имаш пълноценна в сексуално отношение връзка ти се налага много рядко. Аз започнах на 8-9 години, но напоследък ми се случва много, много рядко, приятелката ми е фурия в леглото![]()
тъп си майна и тъп ще си останеш по скоро ти си пубер незнаеш на колко съм така че млъкни.......Първоначално написано от beachy_bunny
![]()
От трети клас...Може би мога да издържа макс няколко дена но не повече...
На 11,12 години съм бил когато почнах.Почти веднага като разбрах какво мога да правя със половия си орган.
az po4nah na ... 10 godini nqkade mai 4ti klas![]()
dilated dead not an option