.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Чикии

помня в детската си напраих първата бил съм 4-та група някуде ( 7 години маx) xD

smqtai ... e kak detskata e 4ovek ..... q razkaji kak stigna do tova otkritie ... pri men edno aver4e me svetna sigurno s1m bil nqkade na 10 gore-dolu. ap1k za v1zdarjanieto nevijdam za kakvo + tva po tozi na4in se stimulira m1jkoto dostoinstvo kolkoto pove4e tolkova po dobre .
    Ima efekt i to v dobri nasoki

Цитирай Първоначално написано от Lowemission
    smqtai ... e kak detskata e 4ovek ..... q razkaji kak stigna do tova otkritie ... pri men edno aver4e me svetna sigurno s1m bil nqkade na 10 gore-dolu. ap1k za v1zdarjanieto nevijdam za kakvo + tva po tozi na4in se stimulira m1jkoto dostoinstvo kolkoto pove4e tolkova po dobre .
    Ima efekt i to v dobri nasoki
    Оооо аз да ви светна - след 1ви клас лагера - бяхме с една госпожа на около 20..... и се разцепихме
    Това откритие "чикия" не го знаехме че се казва така - ама нали ни беше кеф...

13
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Абе момчетата си обичате чекиите каквото и да говорите.Няколко пича съм чула да казват следното,което ще ви цитирам дословно:"Абе като чекията се угоди е по яка от ебанетo!"
    Тъй че всички си биете чекии не се правете сега!!!
    +1 - Няма лъжа, няма измама дори и гейовете си бият чекии!

az li4no sam na 12 i jula qko no ot skoro
    Ти си си ТИ! Не го забравяй!

Град
    София
    Бе като имаш пълноценна в сексуално отношение връзка ти се налага много рядко. Аз започнах на 8-9 години, но напоследък ми се случва много, много рядко, приятелката ми е фурия в леглото

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от preda70r
    Цитирай Първоначално написано от MakeCash
    Нещо заяждане виждам. Къде го тоя точния въпрос? Питаш от кога си бия чикий - от 8 години. На колко съм? не те интересува. Колко съм издържал без - 3 години (най-дългата ми връзка досега). Замисли се и над това, което ти казах.
    Ми като не можеш да схващаш въпросите по добре не пиши и не ми дреме кво мислиш и дали е заяждане ходи се образоваи първо
    Тц я са гръмни ... нещо много хубаво ще нашеавиш ;] ще ни отървеш от присъствоето си ... С един малоумен загорял пъпчасал пубер по-малко ;]
    тъп си майна и тъп ще си останеш по скоро ти си пубер незнаеш на колко съм така че млъкни.......

От трети клас...Може би мога да издържа макс няколко дена но не повече...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    На 11,12 години съм бил когато почнах .Почти веднага като разбрах какво мога да правя със половия си орган.

...

az po4nah na ... 10 godini nqkade mai 4ti klas
    dilated dead not an option

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си